Recenzie ”După ce ne-am întâlnit” de Anna Todd

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM ÎNTÂLNIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Anna Todd este autoarea seriei After, seria cea mai citită de pe Wattpad și nu numai. Ediția tipărită a apărut în 2014 și s-a vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, ocupând primul loc în topul vânzărilor din Italia, Spania, Franța și Germania. Astfel, Anna Todd s-a făcut cunoscută în toată lumea, iar Editura Trei a publicat atât toată seria After, dar și Surorile Spring, Nimic mai mult, Nimic mai puțin.

După ce ne-am întâlnit este o carte ce nu o poți lăsa atât de ușor jos de mână. Citind-o treci prin tot felul de stări, nu mai știi ce este adevărat și ce este minciună, iar finalul te va șoca cu adevărat.

Primul volum este prezentat din perspectiva Tessei, o tânără de doar 18 ani care a venit în Washington să învețe. Din momentul în care ajunge în cămin, iar mama sa pleacă, viața ei se schimbă radical. Chiar dacă la început veți spune că este povestea de dragoste obișnuită dintre doi adolescenți, până la sfârșitul cărții veți vedea că v-ați înșelat.

Tessa este o fată harnică, municitoare care învață, dar colega ei de cameră, Steph este chiar opusul ei. Chiar dacă mama Tessei vrea să-i schimbe camera, aceasta nu acceptă pentru a nu provoca scandal încă din prima zi. Nu face parte dintr-o familie perfectă, însă este o fată bună la suflet cu un caracter frumos.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

Hardin Scott este tipul băiatului rău la care orice fată visează cu excepția Tessei caruia nu-i plac genul acesta de băieți. Însă, lui Hardin îi place imposibilul așa că o atrage pe Tessa într-o capcană.

Vă las pe voi să descoperiți ce s-a întâmplat, dacă vă plac romanele de tip romance. Cred că știți deja, dacă nu vă spun eu că există și film pentru prima carte, apărut anul trecut pe care după ce o să citiți cartea vă puteți delecta cu el.

 

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM ÎNTÂLNIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: După Ce Ne-am întâlnit
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 640
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 86 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments