🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM ÎNTÂLNIT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Anna Todd a reușit să mă surprindă plăcut cu volumul „După ce ne-am întâlnit”. Deși pot apărea tendințe clișeice, această autoare m-a prins în acțiunea alertă care i-a avut în prin – plan pe cei doi protagoniști.

Tessa Young este o fată frumoasă, ambițioasă, cu un caracter puternic, dar nehotărâtă în ceea ce îi privește propria viață. Deși se simte dezorientată, privește viitorul cu speranță și optimism. În momentul în care aceasta îl intalnește pe Hardin, toate iluziile ei vor lua sfârșit.

Tessa este într-o relație cu Noah – un băiat perfect din toate punctele de vedere, dar adevăratul motiv pentru care relația lor nu evoluează este datorită faptului că pe ei nu îi leagă o dragoste adevarată, ci o prietenie de lungă durată, iar Hardin este la locul și momentul potrivit pentru a le deschide ochii în ciuda aparențelor pe care cei doi vor să le afișeze.

Hardin Scot este băiatul pe care toate fetele îl doresc, dar diferit de idealul masculin din gândurile Tessei. Deși acesta nu are o relație stabilă și îi place să experimenteze, protagonista vede în profunzime și va ajunge să cunoască un Hardin trist, neînțeles și bulversat.

Dragostea poate să vindece rănile trecutului sau aceasta nici măcar nu există?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Anna Todd.

Sunt multe obstacole pe care cei doi trebuie să le infrunte încă din momentul în care se văd pentru prima oară. Atracția dintre ei este negată până în străfundul rațiunii, dar inima dictează ceea ce simte, nu ceea ce este corect. Orbiți de o legătură nemaintâlnită, se creează o poveste de dragoste care va fi disprețuită chiar si de proprii prieteni.

Gelozia si dependența de partener îi fac pe cei doi să nu mai gândească rațional și să acționeze fără discernământ, ajungând în același timp să experimenteze iubirea și ura. Acțunea e presărată de etape dificile în drumul pe care îl au de parcurs, de situații neprevăzute centrate in fața unei  iubiri distructive.

Vor reuși să ajungă la un punct comun sau vor fi distruși de focul ce le mistuie propria relație? 

În plan personal, autorul mi-a transmis toate stările și trăirile protagoniștilor. Am plâns, am râs, am zâmbit, m-am înfuriat odată cu ele. Am trăit prin personajele conturate de Anna Todd o poveste dificilă de parcurs, adevăruri ascunse si măsti cazute.

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM ÎNTÂLNIT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: După Ce Ne-am întâlnit
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 640
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 9.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 551 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra