Recenzie ”Impostoarea” de E. Lockhart

by | Jul 31, 2020 | Horror și Thriller, Recenzii cărți

🔥 CARTEA IMPOSTOAREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

”Impostoarea” este un thiriller care reușește să te țină în suspans de la prima până la ultima filă. Acest thriller nu este unul obișnuit,aici ne este dat finalul încă de la început, însă mai târziu ne dăm seama că totul a fost o minciună.

În primele file o cunoaștem pe Jule, o adolescent de bani gata, răsfățată, ce inventează lucruri, jucând pe degete identitățile și accentele pentru a se distra pe seama altora.


Poate că sunt o persoană groaznică, dar se simte atât de bine să nu te mai simți vinovată.Încerc doar să fiu. Să exist și să mă bucur de ceea ce se află chiar sub nasul meu.


Îl cunoașe pe Noa, iar aceasta are impresia că acesta o urmărește, așa că pleacă pe ascuns.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de E. Lockhart

În sufletul ei, suferă pentru prietena sa cea mai bună, Imogen, care s-a sinucis cu ceva timp în urmă, aruncându-se de pe un pod. Jule se folosește până și de identitatea prietenei sale, se recomandă drept Imogen și locuiește în apartamentul ei.

De ce a făcut Jule acest lucru? Veți afla citind acest thriller misterioso care vă va lasă cu gura căscată și pe care îl veți reciti cu siguranță.

”Oare toți oamenii sunt așa, nu au  un sine adevărat? Sau doar Jule e așa?”

🔥 CARTEA IMPOSTOAREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Impostoarea
Autor: E. Lockhart
An apariție : 2000
Editura: TREI
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 113 zile și a scris până acum 55 articole. Se află pe poziția 22 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments