Recenzie ”Impostoarea” de E. Lockhart

de | iul. 31, 2020 | Horror și Thriller, Recenzii cărți

🔥 CARTEA IMPOSTOAREA ARE REDUCERE PE:

”Impostoarea” este un thiriller care reușește să te țină în suspans de la prima până la ultima filă. Acest thriller nu este unul obișnuit,aici ne este dat finalul încă de la început, însă mai târziu ne dăm seama că totul a fost o minciună.

În primele file o cunoaștem pe Jule, o adolescent de bani gata, răsfățată, ce inventează lucruri, jucând pe degete identitățile și accentele pentru a se distra pe seama altora.


Poate că sunt o persoană groaznică, dar se simte atât de bine să nu te mai simți vinovată.Încerc doar să fiu. Să exist și să mă bucur de ceea ce se află chiar sub nasul meu.


Îl cunoașe pe Noa, iar aceasta are impresia că acesta o urmărește, așa că pleacă pe ascuns.

Dacă îți place recenzia cărții IMPOSTOAREA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de E. Lockhart

În sufletul ei, suferă pentru prietena sa cea mai bună, Imogen, care s-a sinucis cu ceva timp în urmă, aruncându-se de pe un pod. Jule se folosește până și de identitatea prietenei sale, se recomandă drept Imogen și locuiește în apartamentul ei.

De ce a făcut Jule acest lucru? Veți afla citind acest thriller misterioso care vă va lasă cu gura căscată și pe care îl veți reciti cu siguranță.

”Oare toți oamenii sunt așa, nu au  un sine adevărat? Sau doar Jule e așa?”

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA IMPOSTOAREA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Impostoarea
Autor: E. Lockhart
An apariție : 2000
Editura: TREI
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 281

Alte recenzii de la E. Lockhart:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Femeia cu fustă violet de Natsuko Imamura este alegerea mea pentru această zi autentică de toamnă. Coperta este prima care m-a convins – este în ton cu anotimpul în care suntem, dar mi-am și dorit foarte mult sparg gheața în ceea privește literatura japoneză. Recunosc...

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 905 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments