Recenzie ”Impostoarea” de E. Lockhart

de | iul. 31, 2020 | Horror și Thriller, Recenzii cărți


Notice: Undefined offset: 0 in /home/booknati/public_html/wp-content/plugins/booknation-tools/book_details.php on line 79

🔥 CARTEA IMPOSTOAREA ARE REDUCERE PE:

”Impostoarea” este un thiriller care reușește să te țină în suspans de la prima până la ultima filă. Acest thriller nu este unul obișnuit,aici ne este dat finalul încă de la început, însă mai târziu ne dăm seama că totul a fost o minciună.

În primele file o cunoaștem pe Jule, o adolescent de bani gata, răsfățată, ce inventează lucruri, jucând pe degete identitățile și accentele pentru a se distra pe seama altora.


Poate că sunt o persoană groaznică, dar se simte atât de bine să nu te mai simți vinovată.Încerc doar să fiu. Să exist și să mă bucur de ceea ce se află chiar sub nasul meu.


Îl cunoașe pe Noa, iar aceasta are impresia că acesta o urmărește, așa că pleacă pe ascuns.

Dacă îți place recenzia cărții IMPOSTOAREA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de E. Lockhart

În sufletul ei, suferă pentru prietena sa cea mai bună, Imogen, care s-a sinucis cu ceva timp în urmă, aruncându-se de pe un pod. Jule se folosește până și de identitatea prietenei sale, se recomandă drept Imogen și locuiește în apartamentul ei.

De ce a făcut Jule acest lucru? Veți afla citind acest thriller misterioso care vă va lasă cu gura căscată și pe care îl veți reciti cu siguranță.

”Oare toți oamenii sunt așa, nu au  un sine adevărat? Sau doar Jule e așa?”

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA IMPOSTOAREA CU REDUCERE DE PE:

Titlu: IMPOSTOAREA
Autor: E. Lockhart
An apariție : 2000
Editura: TREI
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 440

Alte recenzii de la E. Lockhart:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Pacientul” de Jasper DeWitt

Recenzie “Pacientul” de Jasper DeWitt

Cum ar fii ca cineva să îți poată citi gândurile și să folosească cele mai mari temeri ale tale împotriva ta? Dacă ai frică de înălțime să te pună într-un Montagne Russe, dacă ai fobie de insecte să te ducă într-o pădure, dacă ai ceva rău ascuns în adâncul tău să îl...

Recenzie ”Prada” de Yrsa Sigurdardottir

Recenzie ”Prada” de Yrsa Sigurdardottir

Aceasta este o recomandare de thriller pentru pasionații de nordic noir. Mult mai bun decât mă așteptam. Atmosfera este macabră, plină de adrenalină și suspans, ipoteza alunecă pe o pantă a absurdului și la un moment dat chiar te întrebi la ce fel de explicații va...

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Dacă ambientul unei cărți este reprezentat de epoca victoriană asta n-ar trebui să însemne decât că povestea are potențial și un avantaj clar mai ales dacă în centrul narațiunii este o femeie care ne oferă propria perspectivă a evenimentelor. În baza acestor...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase a fost redactor Booknation.ro și a scris 75 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments