Recenzie ”Impostoarea” de E. Lockhart

de | iul. 31, 2020 | Horror și Thriller, Recenzii cărți

🔥 CARTEA IMPOSTOAREA ARE REDUCERE PE:

”Impostoarea” este un thiriller care reușește să te țină în suspans de la prima până la ultima filă. Acest thriller nu este unul obișnuit,aici ne este dat finalul încă de la început, însă mai târziu ne dăm seama că totul a fost o minciună.

În primele file o cunoaștem pe Jule, o adolescent de bani gata, răsfățată, ce inventează lucruri, jucând pe degete identitățile și accentele pentru a se distra pe seama altora.


Poate că sunt o persoană groaznică, dar se simte atât de bine să nu te mai simți vinovată.Încerc doar să fiu. Să exist și să mă bucur de ceea ce se află chiar sub nasul meu.


Îl cunoașe pe Noa, iar aceasta are impresia că acesta o urmărește, așa că pleacă pe ascuns.

Dacă îți place recenzia cărții IMPOSTOAREA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de E. Lockhart

În sufletul ei, suferă pentru prietena sa cea mai bună, Imogen, care s-a sinucis cu ceva timp în urmă, aruncându-se de pe un pod. Jule se folosește până și de identitatea prietenei sale, se recomandă drept Imogen și locuiește în apartamentul ei.

De ce a făcut Jule acest lucru? Veți afla citind acest thriller misterioso care vă va lasă cu gura căscată și pe care îl veți reciti cu siguranță.

”Oare toți oamenii sunt așa, nu au  un sine adevărat? Sau doar Jule e așa?”

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA IMPOSTOAREA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Impostoarea
Autor: E. Lockhart
An apariție : 2000
Editura: TREI
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 309

Alte recenzii de la E. Lockhart:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Crimă și pedeapsă” de Feodor Mihailovici Dostoievski

Recenzie “Crimă și pedeapsă” de Feodor Mihailovici Dostoievski

Am revenit la inegalabilul Dostoievski. Acest titan al literaturii universale, cunoscut drept un observator fin al naturii umane, impresionează cititorii de diferite vârste. Însă, din propria experiență pot afirma că felul în care l-am perceput pe Dostoievski când...

Recenzie “Minciuni pe canapea” de Irvin D. Yalom

Recenzie “Minciuni pe canapea” de Irvin D. Yalom

Irvin D. Yalom te invită în culisele psihoterapiei. Ai o șansă unică nu doar să fii pe canapeaua a doi terapeuți, dar și în mintea lor. Afli depre psihoterapie din prima sursă, descoperi nu doar cum se mănâncă ea, dar și toată bucătăria din spate. Aici se analizează...

Recenzie “Aventurile lui Huckleberry Fin” de Mark Twain

Recenzie “Aventurile lui Huckleberry Fin” de Mark Twain

Am citit “Aventurile lui Tom Sawyer” acum doi ani, împreună cu nepoțica mea. Tare mult i-a plăcut cartea. Drept urmare i-am promis că-i fac cadou și “Aventurile lui Huckleberry Finn”. Cu atât mai impresionată a fost când a aflat că amicul lui Tom Sawyer are și el o...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 956 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments