Recenzie ”Indecent” de Vi Keeland

de | feb. 26, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA INDECENT ARE REDUCERE PE:

Povestea care începe cu un filmuleț indecent

Irlanda Saint James lucrează ca prezentatoare de știri de aproape nouă ani la compania care tocmai a concediat-o. După ce o filmare indecentă a apărut cu ea le pagina ei personală de Instagram, șeful ei nu i-a rămas decât să o dea afară. Acum, Irlanda decide să se îmbete și să îi trimită un mail usturător șefului ei, gest pe care a doua zi deja îl regretă.

Deși a încălcat politica companiei și l-a jignit, șeful ei o surprinde pe Irlanda. Grant Lexington trece cu vederea mail-ul ei și, după o lămurire a situației în care au ajuns, în mod neașteptat, acesta îi cere să se întoarcă în companie.

El este Grant, CEO-ul și megamiliardarul care deține acțiuni de milioane și care locuiește pe o barcă. El este bărbatul pe care toate femeile îl doresc, însă nu este genul relațiilor serioase. El este idealul masculin al tuturor angajatelor sale. Și, începând de acum, este cel căruia i se pune pata pe angajata lui.

Curând, cei doi încep să petreacă tot mai mult timp împreună și să caute motive să se întâlnească. Deși inimile lor au trecut deja prin multe momente dureroase, Grant și Irlanda sunt gata să încalce regula care interzice relațiile între șefi și angajați.

Însă în ciuda atracției dintre ei, trecutul lor este întunecat. Ar putea oare acesta să lase loc unui viitor fericit după tot ce au îndurat? Totul a început cu un filmuleț indecent și se sfârșește cu o mare iubire. Însă îi vor lăsa demonii trecutului în pace, fără să își arate colții în fața dragostei lor?

În sfârșit, o carte bună de la Vi Keeland!

Recunosc că auzisem deja o mulțime de păreri pozitive despre cartea aceasta, însă eu eram tot sceptică. Pentru mine, Vi Keeland nu a fost niciodată o autoare prea strălucită, din păcate. Ceea ce este bulversant este că această carte a fost diferită de tot ce am citit până acum de la ea. Nu înțeleg cum cineva poate scrie poveștile banale și simple cu care ne-a obișnuit, ca apoi să trântească o poveste de genul acesteia din Indecent.

Am fost plăcut surprinsă și mă bucur din suflet că am continuat să îi tot dau șanse acestei scriitoare. Indecent este o surpriză uriașă, este o poveste impresionantă care chiar mi-a smuls câteva lacrimi destul de amare.

Pe lângă povestea emoționantă din spate, și scenele fierbinți dintre personaje sunt de zeci de ori mai bine scrise decât în alte cărți ale sale! Indecent m-a captivat și mi-a rupt puțin inima, pentru că nu mă așteptam la întorsătura pe care a luat-o acțiunea. Am adorat planurile alternate și am așteptat cu nerăbdare să aflu drama lui Grant.

Cred că aceasta este și va rămâne pentru mine cea mai bună carte scrisă de Vi Keeland! Nu aș fi crezut vreodată că voi recomanda ceva de la ea. Cel puțin, nu cu toată inima, dar Indecent este o poveste ce merită citită! Veți fi șocați de direcția pe care o poate lua o carte care se află în colecția Eroscop a editurii Trei!

Ți-a plăcut recenzia cărții INDECENT?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Vi Keeland

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA INDECENT CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Indecent
Autor: Vi Keeland
An apariție : 2021
Editura: TREI
Nr. Pagini: 367
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 211

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Fuga spre câmpul cu ciori” de Savatie Baștovoi

Recenzie “Fuga spre câmpul cu ciori” de Savatie Baștovoi

Luna Iulie a fost luna în care a prevalat autorul Savatie Baștovoi. Cei care îmi urmăresc recenziile, au observa mai multe cărți citite de mine de la acest autor, în total în Iulie - 7 cărți. Și dacă vă întrebați, ce-o fi cu ea? S-a îndrăgostit iremediabil de scrierea...

Recenzie “Confiteor” de Jaume Cabré

Recenzie “Confiteor” de Jaume Cabré

Atât de mult accent se pune în prezent pe dezvoltarea intelectuală a copiilor… Majoritatea părinților sunt preocupați să-și vadă odrasla în fruntea clasamentelor, primul la învățătură și activități extracuriculare. Dar prea puțini se axează pe fericirea propriilor...

Recenzie “Plânsul lui Nietzsche” de Irvin Yalom

Recenzie “Plânsul lui Nietzsche” de Irvin Yalom

Am revenit la Irvin Yalom, după ce l-am cunoscut cu celebra lucrare “Minciuni pe canapea”. Autorul are și aici același stil al scrierii. Suntem din nou în cabinetul de terapie. Asistăm la ședințe cu pacienți, dar și la meditații și dezbateri filozofice. Sensul vieții...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 931 zile și a scris până acum 240 articole. Se află pe poziția 5 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments