Recenzie Întâlnire periculoasă de Meredith Wild

de | mart. 19, 2017 | Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNTÂLNIRE PERICULOASĂ ARE REDUCERE PE:

Meredith Wild, autoarea serilor „Hacker” și „Bridge”, s-a născut în S.U.A, iar în prezent locuiește în Florida cu soțul ei și cei trei copiii. Se descrie că o romantică incurabilă.

Întâlnire periculoasă este primul volum din cele 5 câte are în total seria Hacker, iar până în prezent la noi au fost publicate primele două volume la editură Trei.

Această carte mi-a amintit foarte mult de”Fifty shade of Grey”, nu știu exact de ce pentru că nu avem parte de scene erotice ca cele dintre Christian și Ana chiar dacă lui Blake Landon îi place genul ăla de sex. O cauza posibilă ar fi că este la fel de posesiv și hotărât să obțină orice își propune indiferent de mijloacele la care apelează.

Blake Landon are însă un mic avantaj față de Christian, el nu trebuie să angajeze un detectiv care să descopere trecutul unei persoane sau genul asta de lucruri, o poate face singur pentru că în trecut a fost hacker. Chiar dacă el nu conduce elicoptere are însă mașini de ultima generație, tânăr, bogat, frumos, ce să mai un mini Grey. Îi zic mini pentru că acesta este doar primul volum și nu știu încă cum va evolua personajul lui pe viitor.

Dacă îți place recenzia cărții ÎNTÂLNIRE PERICULOASĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Meredith Wild

„un metru optzeci de glorie masculină, care nu seamănă câtuși de puțin cu colegii lui îmbrăcați la costume. Bluză neagră, cu guler în V, îi scoate în evidența pieptul și umerii sculptați, iar blugii uzați îi veneau că turnați.”

Elisei i-a murit mamă când avea 12 ani și cum nu și-a cunoscut niciodată tatăl adevărat a trebuit să se descurce pe cont propriu de la acea vârstă. Împreună cu 2 prieteni de facultate a pus pe picioare o afacere, dar acum are nevoie de finanțare  în peisaj și în viață ei apare Landon, care este șeful firmei ce urmează să o sponsorizeze. Chiar dacă întâlnirea dintre cei doi nu este așa cum și-a imaginat ea, acest lucru se va schimbă după ce îl va cunoaște mai bine.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNTÂLNIRE PERICULOASĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ÎNTÂLNIRE PERICULOASĂ
Autor: Meredith Wild
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 296
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1219

Alte recenzii de la Meredith Wild:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ancuta Pietaru este redactor Booknation.ro de 2161 zile și a scris până acum 13 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ancuta Pietaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments