Recenzie Întâlnire periculoasă de Meredith Wild

Titlu: Întâlnire Periculoasă
Autor: Meredith Wild
An apariție : 2016
Editura: Trei
Nr. Pagini: 296
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ancuta Pietaru
Publicată la 19.03.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA ÎNTÂLNIRE PERICULOASĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Meredith Wild, autoarea serilor “Hacker” și “Bridge”, s-a născut în S.U.A, iar în prezent locuiește în Florida cu soțul ei și cei trei copiii. Se descrie că o romantică incurabilă.

Întâlnire periculoasă este primul volum din cele 5 câte are în total seria Hacker, iar până în prezent la noi au fost publicate primele două volume la editură Trei.

Această carte mi-a amintit foarte mult de”Fifty shade of Grey”, nu știu exact de ce pentru că nu avem parte de scene erotice ca cele dintre Christian și Ana chiar dacă lui Blake Landon îi place genul ăla de sex. O cauza posibilă ar fi că este la fel de posesiv și hotărât să obțină orice își propune indiferent de mijloacele la care apelează.

Blake Landon are însă un mic avantaj față de Christian, el nu trebuie să angajeze un detectiv care să descopere trecutul unei persoane sau genul asta de lucruri, o poate face singur pentru că în trecut a fost hacker. Chiar dacă el nu conduce elicoptere are însă mașini de ultima generație, tânăr, bogat, frumos, ce să mai un mini Grey. Îi zic mini pentru că acesta este doar primul volum și nu știu încă cum va evolua personajul lui pe viitor.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Meredith Wild.

“un metru optzeci de glorie masculină, care nu seamănă câtuși de puțin cu colegii lui îmbrăcați la costume. Bluză neagră, cu guler în V, îi scoate în evidența pieptul și umerii sculptați, iar blugii uzați îi veneau că turnați.”

Elisei i-a murit mamă când avea 12 ani și cum nu și-a cunoscut niciodată tatăl adevărat a trebuit să se descurce pe cont propriu de la acea vârstă. Împreună cu 2 prieteni de facultate a pus pe picioare o afacere, dar acum are nevoie de finanțare  în peisaj și în viață ei apare Landon, care este șeful firmei ce urmează să o sponsorizeze. Chiar dacă întâlnirea dintre cei doi nu este așa cum și-a imaginat ea, acest lucru se va schimbă după ce îl va cunoaște mai bine.

🔥 CARTEA ÎNTÂLNIRE PERICULOASĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut foarte mult cum a fost construit personajul Elisei și că aceasta are puterea să îi zică nu lui Blake, chiar dacă o mare parte din ea își dorește să aibă o relație cu el, își pune pe primul loc afacerea și viitorul ei.

Aspecte Negative:

Mi-ar fi plăcut să se discute mai mult despre trecutul de hacker al lui Blake, dar cum este doar primul volum încă nu este prea târziu să descopăr lucruri noi și interesante despre această meserie de hacker.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.