Recenzie “O sută de nume” de Cecelia Ahern

by | Aug 20, 2017 | Beletristică, Familie, Literatură Contemporană, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA O SUTĂ DE NUME ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Fiecare persoană obișnuită are o poveste neobișnuită.

    Exact aceasta este ideea centrală a romanului O sută de nume ce aparține Ceceliei Ahern.

   Dacă nu îți sună cunoscut acest nume- deși mă îndoiesc-, află că autoarea irlandeză s-a făcut remarcată prin cartea ei de debut, P.S. Te iubesc, ce nu doar că a fost tradusă în peste 47 de țări, dar a fost și ecranizată.

Eu cred în magia cărților. Cred că, în anumite momente ale vieții, suntem atrași în mod deosebit de anumite cărți când ne plimbăm fără țintă pe culoarele unei librării, fără să avem vreo idee despre ce vrem să citim, și, dintr-o dată, găsim cea mai frumoasă carte, cea mai bună și mai potrivită, privindu-ne drept în față. Cărțile au puterea de a-și găsi drumul în viața noastră.

   Și totuși, despre ce e vorba în roman?

  Personajul principal, pe nume Kitty, este o jurnalistă care și-a pierdut postul din televiziune, dând astfel de un mare necaz. Din ce cauză? Asta vei descoperi în carte! 🙂 Pe lângă acest aspect, mai este și în conflict cu editorul revistei pentru care scrie, iar prietena ei de suflet, Constance, moare și îi lasă drept moștenire sarcina de a scrie un articol cu un subiect misterios, pornind de la o simplă listă cu o sută de nume. Astfel, protagonista, cumva constrânsă și de timpul de două săptămâni avut la dispoziție, pleacă în misiunea de a afla ce anume îi leagă pe oamenii menționați pe listă.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cecelia Ahern

Dacă vrei să găsești adevărul, nu e nevoie să treci totul prin foc și sabie pentru a da la iveală o minciună, nici să faci ceva revoluționar – e suficient să intri în miezul unui lucru real.

   Povestea prezentată de Cecelia Ahern în O sută de nume te va captiva încă de la prima pagină, scoțând la iveală, într-o manieră foarte șarmantă, ce anume ne ține pe noi, oamenii, interconectați, oriunde ne-am afla!

 

 

🔥 CARTEA O SUTĂ DE NUME ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: O Sută De Nume
Autor: Cecelia Ahern
An apariție : 2013
Editura: ALLFA
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.08.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Turnul zorilor” de Sarah J. Maas

Recenzie “Turnul zorilor” de Sarah J. Maas

Dacă un cititor spune că nu a auzit de Sarah J. Maas, a terminat orice discuție cu mine. Cred că această autoare este de referință pentru YA și poveștile de dragoste cu un twist de fantasy, fiind extrem de pricepută în creionarea unei intrigi spectaculoase cu...

Recenzie “Blue Lily, Lily Blue” de Maggie Stiefvater

Recenzie “Blue Lily, Lily Blue” de Maggie Stiefvater

Prietenia mea cu Maggie Stiefvater este veche și am apreciat-o întotdeauna. M-a fermecat cu seria "Lupii din Mercy Falls" pentru că am avut o perioadă destul de lungă în care devoram tot ce mi se părea că are legătură cu "Twilight". 🙂 Are un stil foarte lin, care te...

Recenzie “În ritmul inimii” de Mark Burnell

Recenzie “În ritmul inimii” de Mark Burnell

De multe ori aleg cărțile la pură întâmplare. Nu sunt adepta "aleg cartea după copertă" pentru că mi se pare o legătură greșită făcută între conținut și design, însă uneori mai cedez și spun că merge și așa. La fel am făcut și cu această carte și m-a convins faptul că...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1110 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments