Recenzie Orașul Bântuit de Stephen King

by | Oct 23, 2016 | Horror și Thriller, Recenzii cărți, Recenzii video

🔥 CARTEA ORAȘUL BÂNTUIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Orașul Bântuit este a 22-a carte publicată de Stephen King, deci putem trage concluzia că deja aici este pe deplin conturat că scriitor și romancier mai ales că a atins succesul încă de la primul său român publicat (Carrie).

Subiectul este unul cât se poate de interesant și urmărește 2 perioade de timp 1957-1958 și 1984-1985, unde apare o creatură ce se deghizează sub multe nume și diferite înfățișări, dar cea mai cunoscută este aceea de clownul Pennywise.

Deasemeni, poate cea mai bine structurată parte a romanului este construcția personajelor ce reușesc să evolueze constant pe parcursul cărții, de la câțiva copii ce se hotărăsc să înființeze un club (Clubul ratatilor) până la niște războinici gata de orice sacrificiu (inclusiv cel al inocenței), pentru a reuși să oprească poate cea mai amenințătoare creatură întâlnită vreodată.

Doza de horror din carte este astfel livrată mai întâi în cantități mici pentru a ne pregăti cu atmosfera, în cele din urmă finalul fiind unul apoteotic, culminând cu o înfruntare demnă de orice epopee. De remarcat și conexiunile dintre acesta carte și cele din seria Turnul Întunecat, de același autor, unde întâlnim o creatură asemănătoare.

Dacă ar fi să rezum toată cartea la o singură propoziție acesta ar fi: It reprezintă groază cu miros de vată de zahăr și baloane colorate.

Vezi și recenzia video a cărții Orașul Bântuit de Stephen King

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ORAȘUL BÂNTUIT?

Vezi toată lista de cărți scrise de Stephen King sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ORAȘUL BÂNTUIT CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Orașul Bântuit
Autor: Stephen King
An apariție : 1987
Editura: -
Nr. Pagini: 1116
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 23.10.2016
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Am fost convinsă că va fi dragoste la prima vedere, probabil impulsionată de coperta extraordinară și de ratingul fabulos de pe Goodreads, dar ceva nu s-a legat între noi. Poate că totul mi s-ar fi părut mai interesant dacă autoarea alegea să meargă pe fantasy, în loc...

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Jumătatea dispărută, lansată în vara anului 2020, a câștigat primul loc la secțiunea de ficțiune istorică din cadrul Goodreads Choise Awards 2020 și a fost publicată deja și în română de Editura Trei. Este o poveste despre schimbare, despre avantajele și...

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

"Să reîncepem să visăm" este o carte ce face parte din genul Literatură creștină. Dar ar putea fi la fel de bine încadrată și la genul Literatură motivațională. Este scrisă de Papa Francisc, conducătorul din prezent al Bisericii Catolice de la Vatican, în colaborare...

0 0 votes
Article Rating
Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 2546 zile și a scris până acum 509 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Booknation.ro aici. Booknation.ro are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Din dragoste pentru cărți, ne-am apucat de scris și s-a născut Booknation.ro 🙂
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments