Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

de | sept. 28, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA PERFECȚI ARE REDUCERE PE:

Celestine North, perfectă printre Defecți…

Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de acest sistem defect. Era timpul pentru o schimbare, iar ea a răsturnat legile lumii lor.

Acum trebuie să se ferească de Fluierari și să aibă grijă să îi protejeze pe cei care o susțin. Asul din mâneca ei, însă, este cel care o va elibera de pedeapsa nemilosului Crevan. Cine ar fi zis că după atâta timp Celestine se va ridica și se va răzbuna pe cel care i-a distrus viața? Astfel, Defecții devin Perfecți într-o lume greșită și dură. Celestine North este vocea lor și a venit timpul să distrugă Ghilda.

Numai că nimic nu este așa ușor precum pare, iar Celestine are de făcut o alegere. Să își salveze propria viață și reputație sau să piardă totul și să lupte în continuare pentru Defecții nevinovați. Și oare nu tocmai lupta ei pentru Defecți a făcut-o Perfectă?

   ,,Dar voi fi liberă. Îmi vin în minte vorbele pe care mi le-a spus Cordelia când eram la Vigor. Ce lider e ăla care ii sacrifică pe altii în folosul său?”

Dacă îți place recenzia cărții PERFECȚI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Cecelia Ahern

O duologie de excepție

Nu m-aș fi așteptat să citesc o astfel de serie scrisă de Cecelia Ahern. Și nu credeam că îmi va plăcea atât de mult! Celestine North a fost o experiență, o lecție, o întreagă aventură! Am așteptat cu sufletul la gură finalul, iar scena cu fluieratul mi-a rupt inima în două. Superbă poveste, superbă serie și superbă autoare! Am retrăit bucuria și magia pe care am simțit-o când am citit Divergent și mă bucur acum că am amânat seria asta și am descoperit-o acum, când e atât de greu să mai găsesc serii care să îmi trezească astfel de emoții!

Mi-a plăcut atât de mult de Carrick, iar Art mi-a recâștigat inima în acest volum. Cu toate că inima asta a fost încercată la finalul acestui volum când nu știam cum se va termina totul. Ce idei, ce univers frumos, ce deznodământ! Acum pot spune cu certitudine că Cecelia este o scriitoate de excepție!

Cred că seria Ceceliei este o lecție de viață, este o poveste care vorbește despre dreptate și despre moralitate, despre a fi om. Celestine va rămâne în inima mea, cu firea ei înfocată și cu povestea ei tragică de viață. M-am bucurat că după atatea, am avut parte de scena simplă și emoționantă din final. Cecelia a ales să încheie perfect această duologie minunată. Am închis cartea zâmbind, cu lacrimi în ochi și cu o nouă poveste în inimă.

O recomand de o sută de ori, o recomand din toată inima! Nu știu de ce a avut impactul acesta așa mare asupra mea, dar sunt convinsă că și vouă vă va plăcea mult! Sper să îi dați șansa lui Celestine North să își spună povestea!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PERFECȚI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: PERFECȚI
Autor: Cecelia Ahern
Traducător: Adina & Gabriel Rațiu
An apariție : 2018
Editura: ALL
Nr. Pagini: 427
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 2815

Alte recenzii de la Cecelia Ahern:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Doamne ferește ce carte tocmai am citit. Plină de suspans, de elemente religioase, de mister, de traume și de o emoție din aceea dark. Nu m-am așteptat de la autor să aibă această abordare, mai ales că eu îl cunoscusem mai sensibil și mai deep, dar în sensul acela...

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

V-ați obișnuit cu „Hoodoo” și „Cum te vei îmbrăca la sfîrșitul lumii”? Mai puneți-Vă pofta-n cui de data asta! Cineva a decis să ne demonstreze universalitatea imaginației pe care o are în arsenal. Cosmin Leucuța deschide parantezele unei lumi postbelice, futuristice...

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Dacă vă era dor de o nouă recomandare de Thriller, sunt aici pentru a vă ajuta. Am citit destul de multe cărți în ultima perioadă dar nu am apucat să scriu câte o recenzie pentru fiecare, așa că abia acum le aștern pe hârtie. Recunosc, nu am avut chef de Thrillers, am...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1094 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments