🔥 CARTEA SECRETUL SOȚULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

secretul sotului de liane moriartySecretul soțului” este o altă carte scrisă de Liane Moriarty pe care am citit-o pe nerăsuflate. Dacă “Marile minciuni nevinovate” este o carte ca un serial TV, atunci “Secretul soțului” este ca o serie de filme.

Ca și romanul ce a fost transformat într-o serie televizată, și prezentul roman are tot o poveste încâlcită de viață

Deși este vorba despre secretul bine ascuns al unui soț, vei afla despre el abia după prima jumătate a scrierii. Pentru că așa îi stă bine unei cărți pline de suspans, care promite să te țină ca pe jar pe tot parcursul citirii ei.

Imaginează-te în următoarea situație! Ești căsătorit, ai o relație fericită, crezi că totul este bine. Într-o zi descoperi din greșeală o scrisoare compusă de partenerul tău pentru tine. Dar care se cere a fi deschisă abia după moartea acestuia. Nu ești intrigat câtuși de puțin? Poate te abții un timp. Dar gândul ca există acea scrisoare undeva în casa ta și partenerul te roagă să nu o deschizi, parcă te ațâță mai tare.

Așa că o vei deschide în cele din urmă. Și vei descoperi cu groază un secret teribil despre cel care credeai că este omul perfect. Dacă acea taină bine ascunsă ține nu numai de liniștea voastră, ci și de viața altora din jur, ai alege să spui tu adevărul în locul celuilalt sau ai tăcea pentru a-l proteja? Alegerea este dificilă: fie devii judecător, fie devii complice. Tu alegi!

O decizie grea de luat are soția ce se lasă dusă de val și citește scrisoarea fatală în cartea “Secretul soțului” de Liane Moriarty

Atât este de intrigant romanul încât o companie de televiziune a achiziționat drepturile pentru ecranizarea acestuia. Având în vedere că serialul inspirat după cealaltă carte a lui Liane Moriarty a fost super realizat, cred că nici un film după scrierea de față nu m-ar dezamăgi. Asta dacă ar respecta firul poveștii din carte.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Liane Moriarty

Citind “Secretul soțului”, stai cu sufletul la gură. În orice moment taina cea mare poate fi dezvăluită și viața personajelor poate fi dată peste cap. Suspansul te omoară și de aceea îți va veni greu să lași cartea din mână. Deși are 478 de pagini, scrierea tulburătoare nu te va dezamăgi nici o secundă. Poate doar te va sâcâi așteptarea din prima jumătate a poveștii, până să afli care este de fapt secretul nemaipomenit al bărbatului.

Ca o paralelă la cartea “Marile minciuni nevinovate”, și romanul de față pune în scenă momente din viața unei mici comunități. Toată lumea se cunoaște cu toată lumea. Dar unii au rămas în oraș iar alții au preferat să se distanțeze de acesta.

Fiecare are secrete, remușcări și neliniști. Bârfele și zvonurile răutăcioase nu contenesc a apărea. Dar în cele din urmă câștigă totuși omenia, iertarea fiind un atu pentru izbăvirea păcatelor.

🔥 CARTEA SECRETUL SOȚULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Secretul Soțului
Autor: Liane Moriarty
An apariție : 2014
Editura: TREI
Nr. Pagini: 478
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 19.01.2019
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Oana Maria Stefan
Oana Maria e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 598 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Oana Maria Stefan