ACUM GĂSEȘTI CARTEA BELIALS TEACHINGS PE www.amazon.com

    Uneori, viața ne pune în fața unor obstacole pe care cu greu reușim să le depășim. În această cursă nebună căreia trebuie să îi facem față, ajungem de cele mai multe ori să pierdem un element esențial, în speță, încrederea în noi înșine. Și de aici, nu este decât un pas până la a pierde tot. Și atunci când nu ne mai rămâne nimic de făcut, ce urmează?

My whole life had been a roller coaster of emotional connections,with its ups and downs, except this roller coaster had had an unusual amount of free-fall sections. As anybody with a minimum interest in amusement parks can tell you, such a ride leaves you almost always with a feeling of dizziness, high blood pressure and a strong desire to never return again.

     Vlad Tudosie pune accentul pe schimbare în cartea sa, intitulată Belial’s teachings. Dar nu face acest lucru oricum, ci într-un mod neașteptat, captivant și în același timp cu o aură de mister. Cum anume mai exact? Cu ajutorul unei creaturi mai puțin plăcute, ba chiar șocante, aș putea spune!

Dacă nu vă sună cunoscut numele din titlu, aflați că acesta este unul dintre cei mai venerați demoni ai lui Satana. Cam ciudat ca o asemenea făptură să dea sfaturi de viață, nu? Ei bine, tocmai acesta este aspectul interesant al cărții, această conexiune cumva inexplicabilă între un autor care și-a pierdut orice așteptare că viața îi va mai oferi ceva bun vreodată și acest monstru, care prin afirmațiile sale, chiar cu un umor negru uneori, va produce o schimbare totală a viziunii protagonistului. Este mai mult o relație profesor-student ieșită din comun, dar, la urma urmei, orice lecție trebuie învățată, nu-i așa?

-You see, human, you are smart. Too smart for your own good. And there is this amazing potential inside of you that you keep repressing because you haven’t learned how to handle your thoughts and your emotions. These two sides of the same coin, thought and emotion, work against you instead of working for you, turning you into a shadow of what you could be, stopping your spirit from blooming, caging you.

     Belial’s teachings nu este despre cum să devii rău, ci este despre cum să înfrunți răul. Nu este despre cum să fii un monstru, ci despre cum să nu mai gândești ca unul. Este despre transformare, dar nu despre oricare dintre transformări. Este despre conștientizare și asumare. A ceea ce erai, ai fost, voiai să fii, ești și ajungi să devii.

 

ACUM GĂSEȘTI CARTEA BELIALS TEACHINGS PE www.amazon.com

Titlu: Belials Teachings
Autor: Vlad Tudosie
An apariție : 2017
Editura: LULU PUBLISHING SERVICES
Nr. Pagini: 133
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 3.01.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1106 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments