Cărți ale femeilor de AUR

Feminismul e o mișcare actuală, care cucerește, încet, întreaga lume. Am pregătit așadar o listă cu romane scrise de oamenii de aur ai literaturii, pentru acele femei de aur din noi 😀

1. #GIRLBOSS, de Sophia Amoruso. O biblie a sexului frumos, o carte pe care fiecare femeie trebuie să o citească, măcar o dată. Un roman antreprenorial, și totuși de o fluiditate a lecturii impresionantă. O poți cumpăra de aici.

Imagine book, girlboss, and nasty gal

 

2. Feminitatea în artă, de Marcel Barriere. Un roman ilustrat de-a dreptul sublim, pe care femeile îl vor adora pentru modul simplist, și totuși atât de complex, în care sunt descrise. O găsești aici.

feminitatea-in-arta

 

3. Nu genul ăla de fată, de Lena Dunham. De la creatoarea celebrului serial Girls, cartea m-a cucerit prin prospețimea limbajului; Dunham e cu siguranță vocea unei generații feminine, generație care va cuceri lumea. Vezi cartea aici.

Imagine book and pink

 

4. Fii fericită chiar dacă nu ești perfectă, de Alice D. Domar. O carte tare faină despre cum perfecțiunea este și va rămâne relativă, despre cum țelul tău în viață e să fii cea mai bună versiune a ta.

fii-fericita-chiar-daca-nu-esti-perfecta

 

5. Femei care iubesc prea mult, de Robin Norwood. E genul de carte pe care o citești în timp ce te citești pe tine, un mic ghid către autocunoaștere. O găsești aici.

Robin Norwood - Femei care iubesc prea mult -

 

6. Cartea despre femei, de Osho. Un manual despre tot ce înseamnă feminitate și feminism, o cale către descoperirea adevăratului sine. O poți cumpăra aici.

cartea-despre-femei

 

7. Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, de John Grey. Un roman care te ajută să te înțelegi, care-ți imprimă ideea că nu ești singură și că ești puternică, mai puternică decât crezi 😀 Găsești cartea aici.

barbatii-sunt-de-pe-marte

 

8. Mănâncă, roagă-te, iubește, de Elizabeth Gilbert. Un roman pe care fiecare femeie trebuie să-l citească, nu numai pentru partea psihologică pe care o abordează, ci și pentru amuzamentul stârnit de fiecare pasaj. O găsești aici.

Imagine eat, pray, and love

 

9. Cămașa lui, de Augustina Șiman. O carte de suflet, pentur suflet. Un roman de un lirism absolut, o lecție despre cum singura persoană care te poate salva ești tu. Și, în final, asta e tot ce contează. Cumpără cartea aici.

 

10. Doamna Dalloway, de Virginia Woolf. Cel mai important lucru pe care-l transmite cartea asta e că îți poți cumpăra flori singură. Ești puternică. Ești independentă. Ești tu. Uite cartea aici.

Imagine mrs dalloway

 

Acestea au fost recomandările noastre de cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească, pentru a realiza că e mai mult decât carne și oase, că e o adevărată operă de artă.

Pe voi, femei, ce cărți v-au marcat?

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Avatar Barbalata Mirela
    Reply

    Interesante carti 🙂 . Mananca, roaga-te , iubeste – o am dar nu am apucat sa o citesc.

POST A COMMENT.