De fiecare dată când iei o decizie bună, când faci ceva drăguț sau când ai grijă de tine însăți, de fiecare dată când mergi la muncă și muncești din greu și dai tot ce ai mai bun pentru tot ce poți face, plantezi semințele unei vieți despre care poți spera să fie peste cele mai nebunești visuri.

   Cartea Sophiei Amoruso, intitulată #GIRLBOSS spune povestea de viață a autoarei, care în momentul de față conduce unul dintre cele mai bine cotate branduri din această lume, deși aceasta nu a absolvit facultăți în acest domeniu și nici nu are studii speciale.

  Din punctul meu de vedere #GIRLBOSS este o carte impresionantă pentru că descoperi amănunte din spatele cortinei, care poate, deși la prima vedere nu ți s-ar părea spectaculoase, le vei lua drept sfaturi de viață la final. Povestea este învăluită într-o aură de sinceritate și de curaj, dezvăluind la final un model de femeie demn de urmat.

Îți spun că nu trebuie să alegi între deșteaptă și sexy. Poți avea ambele calități. Ai ambele calități.

  Pagină cu pagină, propoziție cu propoziție, Sophia te poartă într-o călătorie de inițiere spre ceea ce înseamnă o adevărată #GIRLBOSS. Și tu poți ajunge ca ea, doar că ai nevoie să te cunoști cu adevărat, să îți cunoști plusurile și minusurile, tocmai de aceea vei simți că această carte capătă puteri magice și începe să te ghideze, să te ajute să îți șlefuiești comportamentul și să devii astfel persoana din visele tale. Acea persoană care stă ascunsă acolo, de teamă să nu fie judecată  mai mult decât de obicei.

O #GIRLBOSS știe unde excelează și unde ar mai fi nevoie de îmbunătățiri. Așadar, cunoaște-te și cunoaște-ți punctele slabe.

  Așadar, lasă-te condusă în povestea acestei femei de succes care te va ajuta, prin cuvintele sale, să devii nu doar cea mai bună versiune a ta, dar și cea mai bună prietenă, pentru că, la urma urmei, dacă tu nu reușești să te încurajezi, cine oare va depune acest efort în locul tău?

P.S. Biografia #GIRLBOSS este inclusă în Top 20 Biografii recomandate de Booknation.ro

Titlu: #GIRLBOSS
Autor: Sophia Amoruso
An apariție : 2015
Editura: PUBLICA
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 2007

Alte recenzii de la Sophia Amoruso:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Anna O” de Matthew Blake
Recenzie „Anna O” de Matthew Blake

O lectură frumos promovată de Editura Trei a ajuns și pe rafturile cititorilor din România. Iubesc orice thriller inteligent scris și aparent, "Anna O" este fix cartea care îmi trebuie pentru a avea parte de adrenalină și suspans. Îmi place foarte mult atunci când...

Recenzie ”Focul care ne unește” de Brittainy C. Cherry
Recenzie ”Focul care ne unește” de Brittainy C. Cherry

A fost odată un băiat pe care l-am iubit...așa a început totul Logan Francis Silverstone s-a dezvoltat într-un mediu înconjurat de haos, unde urletele, țipetele și drogurile erau monedele de schimb obișnuite, iar căldura și lumina lipseau cu desăvârșire. În acest...

Recenzie “Furia” de Alex Michaelides
Recenzie “Furia” de Alex Michaelides

Actul I Are loc o crimă pe o insulă privată a Greciei. Toți cei șapte prezenți acolo sunt invitații personali ai victimei, cunoștințe și prieteni vechi. Și scriitorul este unul dintre ei, așa că el ne zice povestea. Și nu o zice oricum ci ca și un prieten apropiat...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra a fost redactor Booknation.ro și a scris 116 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments