De fiecare dată când iei o decizie bună, când faci ceva drăguț sau când ai grijă de tine însăți, de fiecare dată când mergi la muncă și muncești din greu și dai tot ce ai mai bun pentru tot ce poți face, plantezi semințele unei vieți despre care poți spera să fie peste cele mai nebunești visuri.

 Cartea Sophiei Amoruso, intitulată #GIRLBOSS spune povestea de viață a autoarei, care în momentul de față conduce unul dintre cele mai bine cotate branduri din această lume, deși aceasta nu a absolvit facultăți în acest domeniu și nici nu are studii speciale.

 Din punctul meu de vedere #GIRLBOSS este o carte impresionantă pentru că descoperi amănunte din spatele cortinei, care poate, deși la prima vedere nu ți s-ar părea spectaculoase, le vei lua drept sfaturi de viață la final. Povestea este învăluită într-o aură de sinceritate și de curaj, dezvăluind la final un model de femeie demn de urmat.

Îți spun că nu trebuie să alegi între deșteaptă și sexy. Poți avea ambele calități. Ai ambele calități.

 Pagină cu pagină, propoziție cu propoziție, Sophia te poartă într-o călătorie de inițiere spre ceea ce înseamnă o adevărată #GIRLBOSS. Și tu poți ajunge ca ea, doar că ai nevoie să te cunoști cu adevărat, să îți cunoști plusurile și minusurile, tocmai de aceea vei simți că această carte capătă puteri magice și începe să te ghideze, să te ajute să îți șlefuiești comportamentul și să devii astfel persoana din visele tale. Acea persoană care stă ascunsă acolo, de teamă să nu fie judecată  mai mult decât de obicei.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Sophia Amoruso.

O #GIRLBOSS știe unde excelează și unde ar mai fi nevoie de îmbunătățiri. Așadar, cunoaște-te și cunoaște-ți punctele slabe.

 Așadar, lasă-te condusă în povestea acestei femei de succes care te va ajuta, prin cuvintele sale, să devii nu doar cea mai bună versiune a ta, dar și cea mai bună prietenă, pentru că, la urma urmei, dacă tu nu reușești să te încurajezi, cine oare va depune acest efort în locul tău?

Titlu: #girlboss
Autor: Sophia Amoruso
An apariție : 2015
Editura: Publica
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 864 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra