🔥 CARTEA #GIRLBOSS ARE REDUCERE PE:

   De fiecare dată când iei o decizie bună, când faci ceva drăguț sau când ai grijă de tine însăți, de fiecare dată când mergi la muncă și muncești din greu și dai tot ce ai mai bun pentru tot ce poți face, plantezi semințele unei vieți despre care poți spera să fie peste cele mai nebunești visuri.

   Cartea Sophiei Amoruso, intitulată #GIRLBOSS spune povestea de viață a autoarei, care în momentul de față conduce unul dintre cele mai bine cotate branduri din această lume, deși aceasta nu a absolvit facultăți în acest domeniu și nici nu are studii speciale.

  Din punctul meu de vedere #GIRLBOSS este o carte impresionantă pentru că descoperi amănunte din spatele cortinei, care poate, deși la prima vedere nu ți s-ar părea spectaculoase, le vei lua drept sfaturi de viață la final. Povestea este învăluită într-o aură de sinceritate și de curaj, dezvăluind la final un model de femeie demn de urmat.

Îți spun că nu trebuie să alegi între deșteaptă și sexy. Poți avea ambele calități. Ai ambele calități.

Dacă îți place recenzia cărții #GIRLBOSS, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Sophia Amoruso

  Pagină cu pagină, propoziție cu propoziție, Sophia te poartă într-o călătorie de inițiere spre ceea ce înseamnă o adevărată #GIRLBOSS. Și tu poți ajunge ca ea, doar că ai nevoie să te cunoști cu adevărat, să îți cunoști plusurile și minusurile, tocmai de aceea vei simți că această carte capătă puteri magice și începe să te ghideze, să te ajute să îți șlefuiești comportamentul și să devii astfel persoana din visele tale. Acea persoană care stă ascunsă acolo, de teamă să nu fie judecată  mai mult decât de obicei.

O #GIRLBOSS știe unde excelează și unde ar mai fi nevoie de îmbunătățiri. Așadar, cunoaște-te și cunoaște-ți punctele slabe.

  Așadar, lasă-te condusă în povestea acestei femei de succes care te va ajuta, prin cuvintele sale, să devii nu doar cea mai bună versiune a ta, dar și cea mai bună prietenă, pentru că, la urma urmei, dacă tu nu reușești să te încurajezi, cine oare va depune acest efort în locul tău?

P.S. Biografia #GIRLBOSS este inclusă în Top 20 Biografii recomandate de Booknation.ro

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA #GIRLBOSS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: #girlboss
Autor: Sophia Amoruso
An apariție : 2015
Editura: PUBLICA
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1715

Alte recenzii de la Sophia Amoruso:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Femeia cu fustă violet de Natsuko Imamura este alegerea mea pentru această zi autentică de toamnă. Coperta este prima care m-a convins – este în ton cu anotimpul în care suntem, dar mi-am și dorit foarte mult sparg gheața în ceea privește literatura japoneză. Recunosc...

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1898 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments