Rezumat Scrisoarea tatalui meu - Alcaz

«Le grand inconvenient des livres nouveaux, c’est qu’ils nous empechent de lire les anciens » (Marele inconvenient al cărților noi, este că ele ne împiedică să le citim pe cele vechi) Joseph Joubert (1754-1824) Cum să scrii unui prieten din copilărie, pe care nu l-ai mai văzut de peste 40 de ani? Te întrebi: „Oare mai trăiește? Și dacă da, în ce hal a ajuns? Și, apoi, ce să-i scriu?” Cred că cea mai bună soluție ar fi să-i scriu, totuși, o scrisoare, dar pe care să nu i-o mai trimit.
Citește tot rezumatul cărții Scrisoarea tatalui meu... Uciderea soției, pe care ai iubit-o mai mult decât orice pe lume, te torturează până la sfârșitul vieții. Ura împotriva asasinului te obsedează, chiar și după moartea lui. O ură, pe care o resimți și pentru copilul lui, chiar dacă acesta este sânge din sângele tău. Căutarea în Occident a unui salariu, pe care nu-l poți avea în România, conduce la destrămarea familiei și la înstrăinarea capului ei. Bineînțeles, cu urmări tragice, câteodată, deși povestirea lor poate fi amuzantă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Scrisoarea tatalui meu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Scrisoarea tatalui meu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ