Rezumat Ultimul jurat ed.2014 - John Grisham

În 1970, The Ford County Times, unul dintre ziarele mai colorate din Mississippi, a dat faliment. Spre surprinderea și consternarea multora, ziarul a fost preluat de Willie Traynor, un tânăr în vârstă de douăzeci și trei de ani care a abandonat colegiul.
Citește tot rezumatul cărții Ultimul jurat ed.2014... Viitorul ziarului părea extrem de cenușiu, până în ziua în care o tânără mamă a fost violată cu sălbăticie și apoi ucisă de un membru al renumitei familii Padgitt. Willie Traynor a relatat crima în toate amănuntele ei și ziarul a început să prospere. Ucigașul, Danny Padgitt, a fost judecat și condamnat la închisoare pe viață de Tribunalul din Canton, Mississippi, în urma unui proces dramatic. Însă nouă ani mai târziu, Danny Padgitt a fost eliberat condiționat. S-a întors în Ford County și, deodată, jurații care l-au condamnat au început să fie uciși. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ultimul jurat ed.2014?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ultimul jurat ed.2014 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ULTIMUL JURAT ED.2014 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE