Rezumat Ultimul jurat ed.2014 - John Grisham

În 1970, The Ford County Times, unul dintre ziarele mai colorate din Mississippi, a dat faliment. Spre surprinderea și consternarea multora, ziarul a fost preluat de Willie Traynor, un tânăr în vârstă de douăzeci și trei de ani care a abandonat colegiul.
Citește tot rezumatul cărții Ultimul jurat ed.2014... Viitorul ziarului părea extrem de cenușiu, până în ziua în care o tânără mamă a fost violată cu sălbăticie și apoi ucisă de un membru al renumitei familii Padgitt. Willie Traynor a relatat crima în toate amănuntele ei și ziarul a început să prospere. Ucigașul, Danny Padgitt, a fost judecat și condamnat la închisoare pe viață de Tribunalul din Canton, Mississippi, în urma unui proces dramatic. Însă nouă ani mai târziu, Danny Padgitt a fost eliberat condiționat. S-a întors în Ford County și, deodată, jurații care l-au condamnat au început să fie uciși. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ultimul jurat ed.2014?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ultimul jurat ed.2014 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ultimul jurat ed.2014 scrisă de John Grisham. Ultimul jurat ed.2014 a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ultimul jurat ed.2014 este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Ultimul jurat ed.2014 face parte din categoria Carti thriller. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 440 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ultimul jurat ed.2014 și, de asemenea, sperăm că autorul John Grisham, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde