Rezumat Negustorul de manuscrise - John Grisham

O bandă de hoți pune la cale un furt spectaculos dintr-o cameră de valori aflată la subsolul Bibliotecii Firestone de la Universitatea Princeton. Prada este neprețuită, însă universitatea a asigurat-o pentru douăzeci și cinci de milioane de dolari.
Citește tot rezumatul cărții Negustorul de manuscrise... Cum ajunge această carte valoroasă în povestea lui Bruce Cable, proprietarul unui magazin de cărți rare de pe insula Camino, care câștigă bani buni ca negustor de ediții princeps, și a lui Mercer Mann, o tânără romancieră în căutarea inspirației?    Un amestec plin de farmec între o misiune de spionaj și o aventură de-o vară, în mijlocul căruia se afla un personaj cu două fete. - The Sunday Times    O intrigă captivantă, care vă va îndemna să devorați fiecare capitol și vă va face să vă întrebați dacă nu cumva sunteți complice la acest jaf perfect. - Heat Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Negustorul de manuscrise?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Negustorul de manuscrise și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
1 secunde