Rezumat Sirul de platani - John Grisham - John Grisham

Șirul de platani - ediție de buzunar ...Și vreme e ca să ucizi este unul dintre cele mai de succes romane contemporane. În „Șirul de Platani“, John Grisham se întoarce în celebrul tribunal din Clanton, pentru a urmări ițele încurcate ale unui nou proces controversat în care este implicat Jake Brigance - un proces ce va aduce la suprafață vechi tensiuni rasiale, silindu-i pe locuitorii comitatului Ford să își confrunte istoria tulbure.
Citește tot rezumatul cărții Sirul de platani - John Grisham... Seth Hubbard este un om înstărit, răpus încet-încet de cancer pulmonar. Nu are încredere în nimeni. Înainte să se spânzure de un platan, Hubbard lăsă un testament nou, scris de mână. Acest document îi va atrage pe copiii săi, pe menajera de culoare și pe Jake în vâltoarea unui conflict la fel de dramatic ca procesul care a făcut din Brigance unul dintre cei mai celebri cetățeni ai comitatului cu doar trei ani în urmă. Acest testament nu lămurește deloc lucrurile, dimpotrivă, ridică și mai multe întrebări. De ce i-ar lăsa Hubbard aproape întreaga să avere menajerei? Oare chimioterapia și sedativele i-au afectat capacitatea de judecată? Și de ce este totul legat de o porțiune de teren cunoscută sub numele de Șirul de Platani? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sirul de platani - John Grisham?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sirul de platani - John Grisham și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

Notice: Undefined variable: grosime in /home/booknati/public_html/carti/carte.php on line 172
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sirul de platani - John Grisham scrisă de John Grisham. Sirul de platani - John Grisham a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sirul de platani - John Grisham este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Sirul de platani - John Grisham face parte din categoria Carti politiste. Este o carte 704 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sirul de platani - John Grisham și, de asemenea, sperăm că autorul John Grisham, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SIRUL DE PLATANI - JOHN GRISHAM PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde