Rezumat Litigiul - John Grisham

Litigiul - ediție de buzunar Litigiul este o joacă extraordinar de amuzantă, cu genul acela de strategii juridice, lovituri de teatru și suspans care au făcut din John Grisham scriitorul preferat al Americii. Cei doi parteneri de la Finley&Figg deseori se autointulează o firmă de avocatură de nisa, o "firmă butique".
Citește tot rezumatul cărții Litigiul... Butique care te duce cu gândul la sic, selectiv, prosper. Dar nu e nimic din toate acestea. În realitate ei sunt doi avocatei cu o afacere de doi bani, dornici să dea marea lovitură, dar care lucrează în branșa demult prea mult timp făcând mult prea puțin. Sunt specializați, chipurile, în divorțuri rapide și cazuri de conducere sub influența băuturilor alcoolice, cu un bonus ocazional dacă e vorba și de coliziune. Schimbarea apare când David Zinc, un avocat tânăr, dar suferind deja de sindromul oboselii cronice, renunță la cariera sa promițătoare de la o firmă puternică de avocatură din centru și li se alătură Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Litigiul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Litigiul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Litigiul scrisă de John Grisham. Litigiul a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Litigiul este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Litigiul face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 480 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Litigiul și, de asemenea, sperăm că autorul John Grisham, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde