Rezumat Informatorul - John Grisham

Lacy Stoltz este investigator pentru Baroul din Florida. E avocată, nu polițistă, iar sarcina ei este să preia cazurile care se referă la abaterile judiciare. După nouă ani în cadrul Baroului, ea își dă seama că totuși cele mai multe probleme sunt cauzate de incompetență și mai puțin de corupție.
Citește tot rezumatul cărții Informatorul... Lacy Stoltz nu s-a așteptat să nimerească în raza gloanțelor. Jobul ei este să investigheze abaterile judecătorilor din statul Florida, dar, până acum, cazurile ei n-au prezentat niciun fel de risc, decât riscul de plictiseală. Lucrurile se schimbă când Greg Myers, un avocat care și-a pierdut dreptul de a profesa, îi aduce la cunoștință detaliile unui caz cu potențial. Myers reprezintă interesele unui informator care cunoaște dedesubturile unei înțelegeri dintre un judecător și un cartel de crimă organizată. Judecătorul corupt împreună cu asociații săi au facilitat construirea unui cazinou pe pământul unui trib amerindian. Două persoane și-au pierdut viața pentru că s-au opus proiectului, iar cea de-a treia este în închisoare pentru uciderea primilor doi, o crimă înscenată. De la construcția cazinoului, judecătoarea s-a îmbogățit subit. Nimeni nu o bănuiește de nimic... până acum. Va reuși Lacy să o demaște pe cea mai coruptă judecătoare din istoria americană? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Informatorul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Informatorul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Informatorul scrisă de John Grisham. Informatorul a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Informatorul este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Informatorul face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Informatorul și, de asemenea, sperăm că autorul John Grisham, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII INFORMATORUL PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „Informatorul” de John Grisham
Recenzie „Informatorul” de John Grisham
publicată la 2018-07-23 08:37:04
recenzie scrisă de Diana Daniela Macovei
0 secunde