Rezumat Campionul din Arkansas - John Grisham

Noul roman al lui John Grisham este o poveste inspirată din propria-i copilărie petrecută în Arkansas. Povestitorul este un băiat de la țară în vârstă de șapte ani, Luke Chandler, pasionat de baseball care locuiește împreună cu părinții și bunicii lui într-o casă aflată în mijlocul unei plantații de bumbac.
Citește tot rezumatul cărții Campionul din Arkansas... Romanul redă trecerea eroului de la inocență la maturitate. "Un altfel de Grisham!" - Publisher Weekly Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Campionul din Arkansas?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Campionul din Arkansas și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Campionul din Arkansas scrisă de John Grisham. Campionul din Arkansas a apărut în anul 2001. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2001 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Campionul din Arkansas este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Campionul din Arkansas face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 412 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Campionul din Arkansas și, de asemenea, sperăm că autorul John Grisham, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CAMPIONUL DIN ARKANSAS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde