Rezumat Theodore Boone - Amenintarea - John Grisham

Theodore Boone se implică din nou în problemele cu care se confruntă orașul său.     Theodore Boone se întoarce și se ocupă de cel mai riscant caz de până acum. În timp ce Strattenburg este împărțit între interese politice și probleme de mediu, Theo se trezește în mijlocul bătăliei.
Citește tot rezumatul cărții Theodore Boone - Amenintarea... Când dezvăluie corupția, băiatul se pune pe sine și pe cei pe care îi iubește în cel mai mare pericol. Dar chiar și așa, Theodore Boone va face tot posibilul să rămână de partea dreptății. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Theodore Boone - Amenintarea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Theodore Boone - Amenintarea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Theodore Boone - Amenintarea scrisă de John Grisham. Theodore Boone - Amenintarea a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Theodore Boone - Amenintarea este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Theodore Boone - Amenintarea face parte din categoria Carti thriller. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Theodore Boone - Amenintarea și, de asemenea, sperăm că autorul John Grisham, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde