Rezumat Adam si Eva - Liviu Rebreanu

"Liviu Rebreanu a ridicat cele mai mari construcții epice din literatura noastră pe care «modernismul liric» nu le putea nici măcar înțelege." - EUGEN LOVINESCU   "Dacă Ion este expresia firească a naturii lui Rebreanu, Adam și Eva se constituie [...] ca o anti-natură, produs al mobilizării unor energii opuse firescului, pentru a intra, forțând nota, într-o orbită străină.
Citește tot rezumatul cărții Adam si Eva... Romanul aduce la proporții de mit ideea că în forme oricât de variate, medii și epoci oricât de îndepărtate, viața repetă aceleași trasee esențiale, dezvoltă aceleași motive primordiale, fenomenele înscriindu-se până la urmă în niște categorii tipice, unica matcă generatoare..." - LUCIAN RAICU  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Adam si Eva?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Adam si Eva și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Adam si Eva scrisă de Liviu Rebreanu. Adam si Eva a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Adam si Eva este editura MINERVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MINERVA aici. Cartea Adam si Eva face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 367 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Adam si Eva și, de asemenea, sperăm că autorul Liviu Rebreanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ADAM SI EVA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde