Rezumat Psevdis maghia. Fals tratat de magie - Doru Cica

Sintetizând învățăturile primite și făcând analize minuțioase cu puterea de înțelegere a minții și de cuprindere a sufletului, autorul pătrunde adânc pe tărâmul fascinant al spiritualității omenești, al esențelor de dincole de aparențe, al cunoașterii și autocunoașterii.
Citește tot rezumatul cărții Psevdis maghia. Fals tratat de magie... Subiectele tratate, precum nașterea Universului, Creația, conectarea omului cu Dumnezeu, metode de meditație, tipuri de energii, accesarea acestora și tehnici de lucru, sisteme de elevare spirituală etc., sunt dintre cele mai serioase și profunde, surprinzând exprimările unei ființe preocupate de a descifra tainele Vieții, cu V mare, de a afla Adevăruri, cu A mare, de a urma Calea, cu C mare. Pe parcursul călătoriei, cititorii sunt invitați și pe scena de desfășurare a unor povesti adevărate și cazuri reale de terapii, pentru a face cunoștință cu personaje din ale căror experiențe au de învățat, fiind câteodată surprinși, altădată identificându-se perfect cu acestea. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Psevdis maghia. Fals tratat de magie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Psevdis maghia. Fals tratat de magie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Psevdis maghia. Fals tratat de magie scrisă de Doru Cica. Psevdis maghia. Fals tratat de magie a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Psevdis maghia. Fals tratat de magie este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Psevdis maghia. Fals tratat de magie face parte din categoria Magie. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Psevdis maghia. Fals tratat de magie și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde