Rezumat Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki - Doru Cica

Karuna Reiki reprezintă un sistem nou, mult mai aproape în timp de noi decât minunată (re)descoperire a doctorului Ușui. Provine din America „flower power” – New Age, însă poarta amprenta multimilenară a spiritualității orientale, cu altoiul fericit al celei creștine.
Citește tot rezumatul cărții Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki... Karuna integrează sistemul zen-buddhist al lui Sensei Ușui în lumea creștină. Sunt folosite nouă simboluri care reprezintă realmente numere de telefon, parole, contacte ale Entităților de Lumină numite Îngeri și Arhangheli. Karuna Reiki poate fi utilizat ca sistem de vindecare și creștere spirituală de sine stătător sau integrat, împreună cu sistemele Ușui și Shamballa Reiki. Acest manual este structurat ca un handbook, conține exclusiv cunoștințe practice și vă oferă elementele esențiale ale sistemului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki scrisă de Doru Cica. Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MANUAL DE DEPANARE-REPARARE PRIN KARUNA REIKI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde