Rezumat Alchimistul din tine - Doru Cica

Alchimistul din tine. Îndreptar pentru eliminarea durerilor și suferințelor noastre cele de toate zilele În primul capitol vă prezint, într-o manieră simplă, nedogmatică și complet lipsită de frivolități filosofice sau religioase, structura omului. În capitolul al doilea ne ocupăm de mecanismele durerii, traumelor și îmbolnăvirii. Capitolul al treilea este dedicat analizei cauzelor durerilor și bolilor în funcție de locul manifestării, începând de la vârfurile picioarelor și până în vârful capului.
Citește tot rezumatul cărții Alchimistul din tine... În fine, ultimul capitol este dedicat tehnicilor de autotratament/tratament pe care le poate aplica oricine, fără cursuri, inițieri, vraci, șamani, preoți etc. Vă doresc lectura plăcută și mai ales să lucrați cu sârguință pentru propria vindecare și apoi, dacă simțiți chemarea, pentru bunăstarea altor oameni! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alchimistul din tine?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alchimistul din tine și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alchimistul din tine scrisă de Doru Cica. Alchimistul din tine a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Alchimistul din tine este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Alchimistul din tine face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alchimistul din tine și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ALCHIMISTUL DIN TINE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde