Rezumat Pachet Arta ezoterismului - Doru Cica

Pachetul Arta ezoterismului este format din trei cărți semnate Doru Cică:   •  Antrenamente spirituale. Ucenicul Vrăjitor (272 pagini) Această carte s-a născut ca o antologie a tuturor temelor de interes abordate în emisiunile TV pe care le-am realizat în ultimul an și prin intermediul cărora am ajuns în casele și în inimile dumneavoastră.
Citește tot rezumatul cărții Pachet Arta ezoterismului... Știu asta, pentru că v-am simțit ființele vibrând dincolo de micile ecrane, însetate de cunoaștere și gata să pornească pe drumul autocunoașterii și elevării. E timpul așadar să trecem la treabă și să începem antrenamentele spirituale! Ucenicia este grea, dar este și cea mai frumoasă etapă a devenirii, a transformării carbonului în diamant. Iar dacă la aceste emisiuni m-am sau am fost cenzurat din motive de reguli ale audio-vizualului, în carte am scris TOT. Veți găsi așadar, în paginile ei răspunsuri la multe dintre întrebările pe care le-ați avut în tot acest timp. Vă mulțumesc că ați luat-o în palme, amprenta dumneavoastră energetică va ajunge la mine ca și hrana spirituală.   •  Fals tratat de magie. Psevdis Maghia (192 pagini) Sintetizând învățăturile primite și făcând analize minuțioase cu puterea de înțelegere a minții și de cuprindere a sufletului, autorul pătrunde adânc pe tărâmul fascinant al spiritualității omenești, al esențelor de dincole de aparențe, al cunoașterii și autocunoașterii. Subiectele tratate, precum nașterea Universului, Creația, conectarea omului cu Dumnezeu, metode de meditație, tipuri de energii, accesarea acestora și tehnici de lucru, sisteme de elevare spirituală etc., sunt dintre cele mai serioase și profunde, surprinzând exprimările unei ființe preocupate de a descifra tainele Vieții, cu V mare, de a afla Adevăruri, cu A mare, de a urma Calea, cu C mare. Pe parcursul călătoriei, cititorii sunt invitați și pe scena de desfășurare a unor povesti adevărate și cazuri reale de terapii, pentru a face cunoștință cu personaje din ale căror experiențe au de învățat, fiind câteodată surprinși, altădată identificându-se perfect cu acestea.   •  Terapii cu lumină. Povesti PSI adevărate (144 pagini) Cartea este compusă din noua povestiri și nouă tablete, ce conțin o cazuistică reprezentativă pe care autorul a avut-o pe parcursul a 12 ani de practică a artei terapiei cu Lumină. Totul, absolut totul este real, iar numărul de povesti are și o însemnătate numerologică. Poveștile sunt istorisite într-un stil voit oral și uneori șugubat, iar cititorul este direct absorbit în faptele prezentate, nu ca un simplu spectator, ci ca o dublură a actorilor principali. Este, conform descrierii făcute de Maestrul Aurelian Curin: „[…] o carte despre întâmplări și oameni cu diverse probleme ce au recurs la ajutorul unui terapeut mai aparte: domnul Doru Cică. Pentru o minte neobișnuită, poate fi o adevărată provocare în a înțelege lumea complexă ce ne înconjoară, dar și natura subtilă a minții umane. Scrisă cu umor ardelenesc, cu o intuiție aparte, lucrarea prezintă modul în care se tratează oamenii și diversele lor probleme cu o combinație de Reiki nontradițional, Radiestezie și Inforenergetică.” Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pachet Arta ezoterismului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pachet Arta ezoterismului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pachet Arta ezoterismului scrisă de Doru Cica. Editura la care s-a publicat cartea Pachet Arta ezoterismului este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Pachet Arta ezoterismului face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pachet Arta ezoterismului și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde