Rezumat Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui - Doru Cica

Reiki Usui este piatra de temelie a zecilor de sisteme de lucru cu Energia Universală a Vieții, iar cartea de față reprezintă numitorul comun al experiențelor și scrierilor Maeștrilor Reiki români și străini, la care autorul a mai adăugat interpretări proprii, justificate prin experiențele terapeutice personale.
Citește tot rezumatul cărții Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui... Originală prin compactarea cunoștințelor, prin concizie și prin alegerea unor subiecte de interes maxim, aceasta carte-manual de practică și terapie este deosebit de utilă celor care vor să exercite nobila artă a vindecării numită Reiki Usui, conținând atât informații teoretice, cât și protocoale sistematizate de terapie pentru cele mai des întâlnite afecțiuni, pentru relații și situații, dar și procedee Reiki neconvenționale. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui scrisă de Doru Cica. Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MANUAL DE DEPANARE-REPARARE PRIN REIKI USUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde