Rezumat Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim - Doru Cica

Cartea reprezintă o radiografie a interrelaționărilor umane de la începuturi și până în prezent, din perspectivă a cinci premise diferite: premisa ancestrală a speciei, premisa sexuală, premisa social-culturală și familială, premisa karmică și premisa gay.
Citește tot rezumatul cărții Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim... Analizând diferite tipuri de relaționări și efectele lor asupra celor doi parteneri și a vieții lor comune, cartea surprinde o imagine inedită a cuplului, oferind cheia înțelegerii celor mai des întâlnite probleme și dificultăți cu care Adam și Eva se confruntă în drumul lor către armonizarea reciprocă. Așa cum ne-a obișnuit deja, autorul tratează o tematică serioasă într-un ton destins, care ne smulge zâmbete pe ici, ba chiar ne amuză copios pe colo, răspunzând însă unor întrebări care macină specia umană de când lumea și pământul. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim scrisă de Doru Cica. Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde