Rezumat Terapii cu lumina - Doru Cica

Terapii cu lumină. Povesti PSI adevărate Cartea este compusă din noua povestiri și nouă tablete, ce conțin o cazuistică reprezentativă pe care autorul a avut-o pe parcursul a 12 ani de practică a artei terapiei cu Lumină.
Citește tot rezumatul cărții Terapii cu lumina... Totul, absolut totul este real, iar numărul de povesti are și o însemnătate numerologică. Poveștile sunt istorisite într-un stil voit oral și uneori șugubat, iar cititorul este direct absorbit în faptele prezentate, nu ca un simplu spectator, ci ca o dublură a actorilor principali. Este, conform descrierii făcute de Maestrul Aurelian Curin: „[…] o carte despre întâmplări și oameni cu diverse probleme ce au recurs la ajutorul unui terapeut mai aparte: domnul Doru Cică. Pentru o minte neobișnuită, poate fi o adevărată provocare în a înțelege lumea complexă ce ne înconjoară, dar și natura subtilă a minții umane. Scrisă cu umor ardelenesc, cu o intuiție aparte, lucrarea prezintă modul în care se tratează oamenii și diversele lor probleme cu o combinație de Reiki nontradițional, Radiestezie și Inforenergetică. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Terapii cu lumina?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Terapii cu lumina și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Terapii cu lumina scrisă de Doru Cica. Terapii cu lumina a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Terapii cu lumina este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Terapii cu lumina face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Terapii cu lumina și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde