Rezumat Regenerarea organelor - Doru Cica

Regenerarea organelor. Autotratamente holistice Atunci când ne gândim la moarte, ne gândim la ceva definitiv, un mister pe cât de întunecat, pe atât de nepătruns, cel puțin cu rațiunea umană.
Citește tot rezumatul cărții Regenerarea organelor... Și totuși, nimic în natură nu se naște pentru a muri, ci pentru a renaște. Ciclul vieții și al morții se repetă la infinit în tot ceea ce ne înconjoară: apusul e urmat de răsărit, sămânța înmormântată târziu în toamnă răsare verde primăvara, pulsațiile emise la moartea unei stele expulzează materie care va forma viitoarele generații de corpuri cerești. Viața se află în Om de la însuflețirea materiei, iar moartea de la Cădere. Cel mai prețios, dar și cel mai greu blestem, se înlănțuie inexorabil, însă acest lucru asigură mersul înainte. În fiecare moment noi murim și renaștem câte un pic. Se pot, așadar, organele regenera? Da, în fiecare secundă mor și se nasc părticele minuscule de ficat, pancreas, inima, piele, creier... Este acesta un miracolul? Este un firesc al Creației, care e în continuă devenire, transfigurare și alchimizare. Miracolul este ca noile celule să fie întotdeauna superioare celor care au murit, eliberate de furia, tristețea, ura, frica și boala celor de dinaintea lor. Suntem aceiași și totuși mereu alții pe Drumul nostru către Desăvârșire, parcă nici nedându-ne seama când anume lutul se transformă în Lumină. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Regenerarea organelor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Regenerarea organelor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Regenerarea organelor scrisă de Doru Cica. Regenerarea organelor a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Regenerarea organelor este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Regenerarea organelor face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Regenerarea organelor și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII REGENERAREA ORGANELOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde