Rezumat Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor - Doru Cica

Această carte s-a născut ca o antologie a tuturor temelor de interes abordate în emisiunile TV pe care le-am realizat în ultimul an și prin intermediul cărora am ajuns în casele și în inimile dumneavoastră.
Citește tot rezumatul cărții Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor... Știu asta, pentru că v-am simțit ființele vibrând dincolo de micile ecrane, însetate de cunoaștere și gata să pornească pe drumul autocunoașterii și elevării. E timpul așadar să trecem la treabă și să începem antrenamentele spirituale! Ucenicia este grea, dar este și cea mai frumoasă etapă a devenirii, a transformării carbonului în diamant. Iar dacă la aceste emisiuni m-am sau am fost cenzurat din motive de reguli ale audio-vizualului, în carte am scris tot. Veți găsi așadar, în paginile ei răspunsuri la multe dintre întrebările pe care le-ați avut în tot acest timp. Vă mulțumesc că ați luat-o în palme, amprenta dumneavoastră energetică va ajunge la mine ca și hrana spirituală. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor scrisă de Doru Cica. Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde