Rezumat Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki - Doru Cica

Shamballa MDH (multidimensional healing) sau Shamballa Reiki este un sistem de vindecare fizică, psihică, sufletească și de elevare spirituală foarte bogat, sincretic, îmbinând armonios un număr mare de Energii de Lucru, simboluri, tehnici și meditații într-un Protocol Terapeutic complex și unic.
Citește tot rezumatul cărții Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki... Numele provine din legenda existenței unui tărâm metafizic situat undeva în zona Tibetului în care „locuiesc” Maeștrii Ascensionați, printre ei fiind și entitatea cunoscută sub numele de Saint Germain. Cartea a fost scrisă din dorința de a vă pune la dispoziție un manual practic și utilizabil imediat, toate tehnicile prezentate putând fi învățate și practicate cu ușurință de către oricine. Manualul vă oferă informații cu privire la energiile de lucru, simbolurile și „uneltele” folosite, tehnici de terapie specifice, dar și meditații pentru creșterea puterii și elevarea spirituală. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki scrisă de Doru Cica. Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki și, de asemenea, sperăm că autorul Doru Cica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde