„Kafka și păpușa călătoare”, de Jordi Sierra i Fabra

de | sept. 17, 2021 | Beletristică, Cărți pentru Copii, Familie, Ficțiune, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți, Spiritualitate

🔥 CARTEA KAFKA ȘI PĂPUȘA CĂLĂTOARE ARE REDUCERE PE:

Dulceață, miere, speranță, prietenie și dragoste!
Pe acești 5 piloni este construită această poveste frumoasă dintre Kafka și micuța misterioasa lui prietenă, Elsi.
Febra reconstruiește mitul, care perindă lumea cititorească din mijlocul secolului 20, într-o manieră inedită, cu un talent deosebit de plăpând, cu o doză potrivită de zaharoză (pentru cei cu glicemia scăzută), a lăsat un pasaj fabulos despre mult îndrăgitul nostru Franz, unde am descoperit o latură cu totul și cu totul diferită, și asta datorită iubitei sale Dora, cea care i-a fost până la ultima sa suflare.
Cred că cei mai sensibili oameni din lume, în special scriitorii, lasă cele mai stranii și memorabile urme, însă aici îl vedem dintr-un alt unghi, unul în care a fost mai senin decât cerul și mai cald decât sărutul soarelui la asfințit.
Am citit-o de 4 ori pentru că unele pasaje sunt atât de importante încât ar trebui să devină mantrele generațiilor care se tem de cuvântul Fericire!
Noi nu am învățat sensul ori menirea acestui cuvânt, atât de relativ în semnificație și totuși atât de necesar!
O să întâlniți un limbaj dulce și simplu, pentru că simplitatea este cea care te cucerește. Aici nu există loc pentru complicat: copiii simplifică, adulții complică.
Kafka și Elsi au avut aceeași undă, au fost atemporali, 3 săptămâni, în cea mai dulce poveste de prietenie care ar fi putut exista!
Dulce, dulce, dulce!
⭐ Când viața înflorește, toate sunt ferestre și uși deschise!
⭐ …viitorul nu-i o problemă de rezolvat, ci un mister de descoperit.

Ți-a plăcut recenzia cărții KAFKA ȘI PĂPUȘA CĂLĂTOARE?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Jordi Sierra i Fabra

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA KAFKA ȘI PĂPUȘA CĂLĂTOARE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Kafka și Păpușa Călătoare
Autor: Jordi Sierra i Fabra
An apariție : 2019
Editura: VREMEA
Nr. Pagini: 78
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 17.09.2021
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 26

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 440 zile și a scris până acum 130 articole. Se află pe poziția 7 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments