Recenzie La shopping și Nu Regret de Marjorie Hillis

Titlu: La Shopping și Nu Regret
Autor: Marjorie Hillis
An apariție : 2009
Editura: Nemira
Nr. Pagini: 192
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adelina Popa
Publicată la 10.07.2014
Nota recenzorului: n/a
Recenzie La shopping și Nu Regret de Marjorie Hillis
3.5 (70%) 2 votes

ACUM GĂSEȘTI LA SHOPPING ȘI NU REGRET PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

la-shopping-si-nu-regret-manual-de-stil-pe-timp-de-criza_Trebuie să recunosc că motivul pentru care am cumpărat această carte, a fost titlul ei. Da, sunt genul acela de persoană ce se lasă păcălită de ambalaj. Nu știam sigur la ce să mă aștept, iar acest lucru mi-a stârnit și mai mult imaginația.

În pofida titlului său, această carte face parte din categoria „Dezvoltare personală” și este perfect explicată pe înțelesul femeilor. Deși credeam că este o carte girly, în care ni se va povesti despre obsesia fetelor: cumpărăturile, se pare că m-am inșelat. Această carte este un manual edeucativ, care ne învață cum să economisim.

Cartea este împărțită în zece capitole, fiecare dintre ele abordând diferite situații întâmpinate de noi în viața cotidiană. Pentru că practica este mama învățăturii, în fiecare capitol vom găsi câteva povești de viață, ale unor femei ca noi, care se confruntă cu aceași problemă, doar că o abordează în mod diferit. Această carte demonstrează faptul că atitudinea pe care o avem față de o situație contează foarte mult.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Marjorie Hillis.

De ce această carte, și nu alte manuale scrise de profesioniști într-ale dârmuiri banilor? Pentru că autoarea acestei cărți ne înțelege. Ea nu ne învață doar cum să economisim, ci cum să ne răsfățăm fără a cheltui prea mulți bani. Acest lucru poate fi foatrte incurajator, și face din economisitul banilor o distracție.

Acest Manual de stil pe timp de criză demonstrează că oricine e capabil să economisească și că nu ai nevoie de multe cunoștiințe în domeniul afacerilor pentru a-ți chivernisi banii. Această carte este folositoare femeilor cărora le place să fie cochete fără a cheltui sume imense, însă și bărbații au ce învăța din ea.

ACUM GĂSEȘTI LA SHOPPING ȘI NU REGRET PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Este explicată pe înțelesul tuturor. Oferă exemple concrete. Este educativă. Te încurajează.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.