Recenzie La shopping și Nu Regret de Marjorie Hillis

by | Jul 10, 2014 | Dezvoltare Personală, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LA SHOPPING ȘI NU REGRET ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

la-shopping-si-nu-regret-manual-de-stil-pe-timp-de-criza_Trebuie să recunosc că motivul pentru care am cumpărat această carte, a fost titlul ei. Da, sunt genul acela de persoană ce se lasă păcălită de ambalaj. Nu știam sigur la ce să mă aștept, iar acest lucru mi-a stârnit și mai mult imaginația.

În pofida titlului său, această carte face parte din categoria „Dezvoltare personală” și este perfect explicată pe înțelesul femeilor. Deși credeam că este o carte girly, în care ni se va povesti despre obsesia fetelor: cumpărăturile, se pare că m-am inșelat. Această carte este un manual edeucativ, care ne învață cum să economisim.

Cartea este împărțită în zece capitole, fiecare dintre ele abordând diferite situații întâmpinate de noi în viața cotidiană. Pentru că practica este mama învățăturii, în fiecare capitol vom găsi câteva povești de viață, ale unor femei ca noi, care se confruntă cu aceași problemă, doar că o abordează în mod diferit. Această carte demonstrează faptul că atitudinea pe care o avem față de o situație contează foarte mult.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Marjorie Hillis

De ce această carte, și nu alte manuale scrise de profesioniști într-ale dârmuiri banilor? Pentru că autoarea acestei cărți ne înțelege. Ea nu ne învață doar cum să economisim, ci cum să ne răsfățăm fără a cheltui prea mulți bani. Acest lucru poate fi foatrte incurajator, și face din economisitul banilor o distracție.

Acest Manual de stil pe timp de criză demonstrează că oricine e capabil să economisească și că nu ai nevoie de multe cunoștiințe în domeniul afacerilor pentru a-ți chivernisi banii. Această carte este folositoare femeilor cărora le place să fie cochete fără a cheltui sume imense, însă și bărbații au ce învăța din ea.

Titlu: La Shopping și Nu Regret
Autor: Marjorie Hillis
An apariție : 2009
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 192
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.07.2014
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Este explicată pe înțelesul tuturor. Oferă exemple concrete. Este educativă. Te încurajează.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

,,El e și iadul și raiul pentru mine.” Când avea șaptesprezece ani, Emilia LeBlanc a ajuns în casa familiei Spencer, acolo unde fuseseră angajați părinții ei ca și slujitori. Acolo l-a întâlnit pe Baron Spencer Junior, cel care avea să devină coșmarul vieții ei. Baron...

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Adelina Popa este redactor Booknation.ro de 2276 zile și a scris până acum 20 articole. Se află pe poziția 42 din 150 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adelina Popa aici. Adelina Popa are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments