Recenzia Ghidului ”Explorează adevărul tău interior” – Roxana Purichea

de | aug. 22, 2021 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA RECENZIA GHIDULUI EXPLOREAZĂ ADEVĂRUL TĂU INTERIOR PE Readers.ro

Roxana Purichea este Life Coach și autor de dezvoltare personală. S-a născut în Constanța și a început să studieze lumea dezvoltării personale la vârsta de 11 ani. Pe parcursul anilor a făcut diverse cursuri de dezvoltare personală, a participat la workshop-uri tematice și a discutat cu o mulțime de oameni care aveau în comun dorința de a evalua și de a-și depăși propriile blocaje. Astfel, autoarea a ajuns să sintetizeze acest ghid care comprimă experiența acumulată în toți acești ani:

Am creat acest ghid pentru că mi-am dorit să găsesc o soluție eficientă și totodată cât mai simplă cu putință.

Explorează adevărul tău interior este un ghid practic de autocunoaștere și dezvoltare personală. Ghidul se adresează persoanelor care vor să depășească un impas și înțeleg că asta presupune o cercetare amănunțită a mai multor zone din viața personală, lucru la care excelează acest ghid. De ce? Pentru că pe parcursul a 21 de zile vei putea cerceta amănunțit fiecare dintre aceste zone și, cel mai important, să descoperi ce nevoi nesatisfăcute ai în viața ta în prezent și cum le poți satifsface găsindu-ți propriile răspunsuri.

Acest ghid de va ajuta să îți pui întrebările potrivite pentru a descoperi răspunsuri punctuale și autentice, pentru fiecare dintre provocările pe care le ai acum.

Ghidul te va ajuta să explorezi structurat mai multe aspecte, ca:

  • nemulțumirile și îngrijorările tale
  • identificarea celor mai importante lucruri și nevoi ale tale
  • ce anume îți produce furie și cum se manifestă
  • lipsurile tale în toate aspectele vieții tale
  • respectul de sine
  • contribuția ta în viața celorlalți
  • cele mai ascunse dorințe și cum să ai curaj să le transformi în realitate
  • limitările tale și multe altele…

Ca structură, ghidul este gândit să ofere o acoperire completă a tuturor temelor care țin de aspectele explorate în fiecare dintre cele 21 de zile. Ți se oferă spații punctate pe care să scrii răspunsurile tale pe măsură ce parcurgi fiecare temă în parte, iar la finalul fiecărei săptămâni vei putea trage concluzii legat de progresul tău.

Ghidul conține 4 întrebări pe zi la care se răspunde în fiecare seară (e structurat în așa fel), iar în fiecare dimineață vei avea câte 7 afirmații.

Recomandarea noastră este ca să folosești acest ghid regulat. Este un fel de manual de utilizare al propriei persoane care te va ajuta nu doar să identifici răspunsuri la provocările ce apar pe parcursul evoluției tale, dar și să afli care sunt cu adevărat lucrurile care contează pentru tine astfel încât să ai o viață plină de satisfacții!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA RECENZIA GHIDULUI EXPLOREAZĂ ADEVĂRUL TĂU INTERIOR PE Readers.ro

Titlu: Recenzia Ghidului Explorează Adevărul Tău Interior
Autor: Roxana Purichea
An apariție : 2021
Editura: KINGDOM DESIGN
Nr. Pagini: 215
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 22.08.2021
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

„Zahăr ars” nu a fost deloc... dulce. Din contră, a mai lărgit hăul căscat de cărțile mediocre de care tot dau în ultimul timp. Romanul ne prezintă o relație mamă-fiică, trecut-prezent, un prezent tot mai șters și fad odată cu diagnosticul mamei, demență, care...

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Revenim la Melania Lupu și la peripețiile ei. Și dacă în prima carte din serie, ne apărea drept o bătrânică aparent nevinovată, dar care ar fi devenit complice fără voia ei, aici ea este cheia acțiunii. Melania și Mirciulică (motanul ei) sunt cei care regizează și pun...

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Lansată la începutul secolului trecut, cartea este scrisă cu măiestrie și poate fi citită cu plăcere și în zilele noastre. Giovanni Papini s-a dovedit un vizionar, iar sub masca sarcasmului a adus în atenția publicului subiecte profunde, care au preocupat omenirea din...

0 0 votes
Article Rating
Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 2707 zile și a scris până acum 536 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Booknation.ro aici. Booknation.ro are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Din dragoste pentru cărți, ne-am apucat de scris și s-a născut Booknation.ro 🙂
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments