🔥 CARTEA 12 CREATOARE CARE AU SCHIMBAT ISTORIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   12 creatoare care au schimbat istoria de Bertrand Meyer- Stabley este o călătorie fascinantă în care vei ajunge să cunoști unele dintre cele mai importante nume feminine din istoria modei. Cartea îți oferă practic un bilet în primul rând pentru a descoperi poveștile fascinante, emoționante, pline de mister și de farmec ale celor ce au dat tonul în arta de a te îmbrăca.

 Autorul acestei minunate cărți, pe numele său Bertrand Meyer- Stabley, este un jurnalist reputat al revistei Elle, colaborator a numeroase alte publicații franceze și străine, prezentând nu doar o pasiune pentru documentarea minuțioasă a bibliografiilor unor nume puternice din istorie, dar și o pasiune pentru modul lor de se integra în cotidian prin ceea ce au făcut.

 Punctul de plecare al călătoriei magice îl constituie Rose Bertin, marea preoteasă a modei secolului al XVIII-lea, o tânără săracă cu ambiții mari și idei fără număr, care își dorea să facă lucruri amețitoare, care să entuziasmeze actrițe, doamne din lumea bună. Să nu uităm de faptul că ea era cea care o îmbrăca pe nimeni alta decât Maria Antoaneta!

 Dar drumul nu se încheie aici. Facem cunoștință cu alte nume mari, precum Jeanne Paquin, Jeanne Lanvin, Madeleine Vionnet, Coco Chanel, Elsa Schiaparelli, Nina Ricci, Madame Grès, Carven, Sonia Rykiel, Vivienne Westwood, Miuccia Prada.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Bertrand Meyer- Stabley

  Capabile să stea ore în șir în picioare, înverșunate asupra unei rochii, tăind, rupând, redrapând materialul, modificând fiecare detaliu, potrivindu-l la milimetru pe manechin, în căutarea perfecțiunii, libertatea lor din trecut regăsindu-se la nesfârșit în libertățile creațiilor de azi.

 Dincolo de expunerea unor istorii, se află poveștile de viață ale unor femei simple, care au știut să lupte pentru visul lor, pentru ceea ce își doreau să facă, trecând astfel peste impedimentele ce le apăreau în cale. Poți oricând să iei una dintre aceste femei excepționale ca fiind un model care să te inspire să îți atingi potențialul și să îți vezi visul realizat.

🔥 CARTEA 12 CREATOARE CARE AU SCHIMBAT ISTORIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: 12 Creatoare Care Au Schimbat Istoria
Autor: Bertrand Meyer- Stabley
An apariție : 2013
Editura: BAROQUE BOOKS & ARTS
Nr. Pagini: 392
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.08.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 1043 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra