Recenzie „ABC-ul Personalității” de Lothar Seiwert și Friedbert Gay

by | Apr 10, 2018 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ABC-UL PERSONALITĂȚII PE persolog.ro

De cele mai multe ori credem că ne cunoaștem, că ne cunoaștem comportamentul și personalitatea, și eu am crezut la fel până am descoperit cartea „ABC-ul Personalității”, care nu este doar o carte, pentru mine a fost o hartă către mine și un manual de instrucțiuni.

Sunt un D, un dominant, (o sa afli ce înseamnă exact după ce o să parcurgi cartea), nu am știu ce înseamnă un D, și câtă influență are acest comportament asupra cursului vieții mele.

Prin „ABC-ul Personalității” nu doar descoperi cine ești tu, descoperi și cine este prietenul tău, clientul tău, angajatul tău, partenerul tău. Înveți pas cu pas cum să te comporți cu ei în așa fel încât să puteți avea o legătură și un randament de succes.

Pe lângă informațiile valoroase care te ajută în dezvoltarea ta, cartea este construită pentru a îți oferi o stare potrivită de învățare, are imagini, fiecare personalitate este desenată cu o culoare proprie pentru a fi mult mai clar pentru tine, este plin de exerciți care te ajută să pui în practică ideile noi pe care le-ai învățat.

Consider că această carte ar trebui citită de oricine este interesat să își atingă un nivel maxim în viața lui. La sfârșitul cărții am simțit că mi-am adunat un bagaj întreg de idei pe care să le aplic în dezvoltarea mea.

Un lucru important pe care trebuie să îl precizez înainte de a termina este că această carte nu trebuie citită doar o dată, ea trebuie ținută mereu la îndemână pentru a avea mereu posibilitatea să identifici personalitatea noilor persoane din viața ta.

De exemplu eu lucrez în vânzări, iar „ABC-ul Personalității” este mereu la îndemâna mea pentru că mă ajută să identific rapid cine este clientul meu și cum trebuie să comunic cu el pentru a avea succes.

Părerea lui Brian Tracy despre carte:

Această carte excepțională este o lucrare de referință. Mulți ani de acum încolo va continua să fie citită, recenzată, discutată și aplicată în practică. Ca cititor, ești pe cale să începi o călătorie plină de aventuri – călătoria în tine însuți. Pe parcursul acestei călătorii vei dobândi cunoștințe care vor face ca viața ta să fie mai bogată și mai plină de succes.”

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ABC-UL PERSONALITĂȚII PE persolog.ro

Titlu: Abc-ul Personalității
Autor: Lothar Seiwert
,
Friedbert Gay
An apariție : 2012
Editura: PERSOLOG
Nr. Pagini: 147
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.04.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1344 zile și a scris până acum 680 articole. Se află pe poziția 1 din 149 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments