Recenzie „ABC-ul Personalității” de Lothar Seiwert și Friedbert Gay

by | Apr 10, 2018 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ABC-UL PERSONALITĂȚII CU REDUCERE PE persolog.ro

De cele mai multe ori credem că ne cunoaștem, că ne cunoaștem comportamentul și personalitatea, și eu am crezut la fel până am descoperit cartea „ABC-ul Personalității”, care nu este doar o carte, pentru mine a fost o hartă către mine și un manual de instrucțiuni.

Sunt un D, un dominant, (o sa afli ce înseamnă exact după ce o să parcurgi cartea), nu am știu ce înseamnă un D, și câtă influență are acest comportament asupra cursului vieții mele.

Prin „ABC-ul Personalității” nu doar descoperi cine ești tu, descoperi și cine este prietenul tău, clientul tău, angajatul tău, partenerul tău. Înveți pas cu pas cum să te comporți cu ei în așa fel încât să puteți avea o legătură și un randament de succes.

Pe lângă informațiile valoroase care te ajută în dezvoltarea ta, cartea este construită pentru a îți oferi o stare potrivită de învățare, are imagini, fiecare personalitate este desenată cu o culoare proprie pentru a fi mult mai clar pentru tine, este plin de exerciți care te ajută să pui în practică ideile noi pe care le-ai învățat.

Consider că această carte ar trebui citită de oricine este interesat să își atingă un nivel maxim în viața lui. La sfârșitul cărții am simțit că mi-am adunat un bagaj întreg de idei pe care să le aplic în dezvoltarea mea.

Un lucru important pe care trebuie să îl precizez înainte de a termina este că această carte nu trebuie citită doar o dată, ea trebuie ținută mereu la îndemână pentru a avea mereu posibilitatea să identifici personalitatea noilor persoane din viața ta.

De exemplu eu lucrez în vânzări, iar „ABC-ul Personalității” este mereu la îndemâna mea pentru că mă ajută să identific rapid cine este clientul meu și cum trebuie să comunic cu el pentru a avea succes.

Părerea lui Brian Tracy despre carte:

Această carte excepțională este o lucrare de referință. Mulți ani de acum încolo va continua să fie citită, recenzată, discutată și aplicată în practică. Ca cititor, ești pe cale să începi o călătorie plină de aventuri – călătoria în tine însuți. Pe parcursul acestei călătorii vei dobândi cunoștințe care vor face ca viața ta să fie mai bogată și mai plină de succes.”

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ABC-UL PERSONALITĂȚII CU REDUCERE PE persolog.ro

Titlu: Abc-ul Personalității
Autor: Lothar Seiwert
,
Friedbert Gay
An apariție : 2012
Editura: PERSOLOG
Nr. Pagini: 147
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.04.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1267 zile și a scris până acum 644 articole. Se află pe poziția 1 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments