🔥 CARTEA ABSOLUT STRĂLUCITOARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

  Absolut strălucitoare! Acesta este titlul uneia dintre cărțile ce nu trebuie să îți lipsească din bibliotecă! Este ca o biblie de buzunar, dacă vrei, în ceea ce privește arta de a te îmbrăca!

 Această carte cu o copertă foarte simpatică îi aparține autoarei Cinzia Felicetti și reprezintă o frumoasă lecție de stil, prin predarea elementelor de bază ce nu trebuie să îi lipsească niciunei femei din garderobă!

 Astfel, lecția începe cu rochia neagră, apoi se continuă cu cămașa albă, puloverul din cașmir, perlele, tricoul, rujul, geanta, trenciul…

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cinzia Felicetti

   Fiecare dintre ele are o poveste fascinantă, într-atât de extraordinară, încât, scriind despre ele, capitol de capitol, am sfârșit prin a mi le cumpăra pe toate (iar acum sunt elegantă, dar și ajunsă în sapă de lemn). De-a lungul călătoriei mele fascinante, am învățat, de asemenea, că a te îmbrăca bine e la fel cu a te săruta: foarte plăcut, dar e nevoie de puțin exercițiu înainte de a obține rezultate deosebite. Însă, odată ce ai învățat cum se face, nu mai uiți niciodată.

 Dulapul tău e plin ochi cu lucruri cumpărate pentru că toate revistele de modă le promovau masiv într-un timp determinat, nu? Ai dat imediat fuga la magazin, ai luat piesele vestimentare, mai mai să nu poți căra plasele, iar apoi te-ai trezit că doar îți ocupă loc dar nu știi să le integrezi în anumite ținute sau, mai rău, nu îți vin cum trebuie? Oups! Sunt sigură că dacă ai avea o bază, acest lucru nu s-ar mai întâmpla! De ce să nu apelezi la cartea Cinziei?

   Iar tocul cui este fără îndoială, în lumea nesfârșită a încălțămintei, un amestec fetiș de sex-appeal și feminitate, cu aspecte secundare ușor macabre, care se leagă la nivel etimologic de un pumnal ascuțit cu secțiune pătrată sau triunghiulară, la modă în timpul Renașterii, predecesorul modernului briceag cu arc.

  Așadar, ca să o citez pe autoare, stilul e asemenea diamantelor: etern. Doar că el costă mult mai puțin.

🔥 CARTEA ABSOLUT STRĂLUCITOARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Absolut Strălucitoare
Autor: Cinzia Felicetti
An apariție : 2008
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.08.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 1040 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra