Recenzie ”Bărbații de pe canapeaua mea” de Brandy Engler

by | May 2, 2017 | Dezvoltare Personală, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA BĂRBAȚII DE PE CANAPEAUA MEA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Relațiile interumane reprezintă cu certitudine cel mai discutat subiect, atât în literatura beletristică, cât mai ales în cărțile dedicate problematicii terapiei de cuplu.

Cartea doctorului Brandy Engler, care printre rânduri este o doamnă, a reprezentat pentru mine un soi de revelație. Subiectul inedit, maniera în care aceasta relevă istoria pacienților săi mi-a dat oportunitatea de a descoperi anumite fațete ale spiritului masculin, dincolo de stereotipurile înrădăcinate.

Lucrarea este un soi de statistică cauzală, oferind publicului mare imaginea clară a problemelor bărbaților, care între noi fie spus, au cam fost ignorați.

Mi-a plăcut subtilitatea cu care autoarea a reușit să evidențieze umanul, să observe comportamente și deviații, precum și să ofere soluții. Se spune că acest compediu a fost scris în primul său an de practică profesională în New York, acest fapt fiind un fel de inițiere.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Brandy Engler

Tematica este extrem de diversă, dezvăluind personaje diverse, de la un carierist convins până la un afemeiat inveterat. Este interesant că la un moment dat, autoarea recunoaște propriile slăbiciuni vis-a-vis de un pacient, însă rațiunea constrânge orice pornire eronată.

O recomand cu încredere celor, care caută să descopere toată plenitudinea spirituală a omului și vrea să se autocunoască. Dar mai ales, aș recomanda-o femeilor ca pe o carte de căpătâi.

Lecturi frumoase!

🔥 CARTEA BĂRBAȚII DE PE CANAPEAUA MEA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Bărbații De Pe Canapeaua Mea
Autor: Brandy Engler
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 2.05.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Corina Moisei este redactor Booknation.ro de 1407 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 18 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Corina Moisei aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments