Recenzie “Ce să faci când sunt prea multe de făcut” de Laura Stack

by | Sep 30, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CE SĂ FACI CÂND SUNT PREA MULTE DE FĂCUT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

    Cu toții ne aflăm în situația în care timpul parcă nu mai ține cu noi. Avem atât de multe lucruri de făcut, încât nici măcar nu știm cu ce să începem. Ne apucăm să îndeplinim obiectivele stabilite pe ziua respectivă, dar, la final, constatăm cu stupoare că nu știm de ce am pierdut atât de multă vreme, când totul părea la o primă vedere, că va merge repede.

   Ei bine, în ajutor vine Laura Stack, care este președintele The Productivity Pro Inc, o firmă de consultanță specializată în îmbunătățirea productivității în mediile profesionale foarte stresante.

    Dacă ești interesat de carieră și de viața profesională în general, atunci probabil că ai citit numeroase cărți despre gestionarea timpului și despre productivitate, în încercarea de a-ți folosi cât mai eficient ziua de lucru. Așadar, ce aduce nou lucrarea de față? Ce să faci când sunt prea multe de făcut este pur și simplu o carte singulară din punct de vedere al modului în care abordează fluxul de muncă. Sunt convins că vei găsi aici o gură de aer proaspăt într-un domeniu excesiv de aglomerat de informații, din ce în ce mai redundante.

   Cum ne ajută această Laura? Ei bine, ea a scris o carte tare interesantă, care se numește Ce să faci când sunt prea multe de făcut, o carte ne arată cum să ajungem să avem sarcini mai puține, rezultate mai bune și…sunteți pregătiți? Cum să economisim 90 de minute zilnic!

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Laura Stack

    90 de minute zilnic economisite! Imaginați-vă numai ce ați putea să faceți cu acest timp! În fiecare zi! O carte nouă citită, relaxare, sport, un film…

    Cum este posibil? Ei bine, secretul îl veți afla doar citind această carte, foarte bine structurată, zic eu!

    Așadar, nu te teme de eșec, dar nu porni de la premisa că este inevitabil. Soarta îi favorizează pe cei curajoși, așa că odată ce ai făcut pregătirile preliminare, apucă-te de treabă și ocupă-te de detalii pe măsură ce apar!

Titlu: Ce Să Faci Când Sunt Prea Multe De Făcut
Autor: Laura Stack
An apariție : 2015
Editura: AMALTEA
Nr. Pagini: 189
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Cu ultima suflare” de Paul Kalanithi

Recenzie “Cu ultima suflare” de Paul Kalanithi

             "Cu ultima suflare" prezintă povestea incredibilă a unui doctor aflat în ultimul an de rezidențiat care află la doar 36 de ani că are cancer la plămâni în faza terminală.  A fost începutul unei schimbări tragice: medicul care tratează pacienți în faza...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1162 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 150 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments