🔥 CARTEA CE ŞTIU CU ADEVĂRAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

opCartea Ce ştiu cu adevărat  a apărut după ce Oprah a primit o întrebare de la un reporter: „în legătură cu tine, viaţa ta, orice, totul…”, iar aceasta nu i-a putut răspunde. S-a decis să dezbată problemă prin şaisprezece ani de editoriale, ani în care a descoperit cu adevărat propria persoană.

Oprah Winfrey a fost moderatorul unui talk-show american care i-a purtat numele şi este, de asemenea, şi cea mai bogată femeie de culoare din lume. Deşi născută din întâmplare într-un stat în care populaţia de culoare nu avea drepturi, astăzi este printre cele mai influente femei din lume, însă nu acesta este scopul cărţii ei.

Iniţial, Oprah atinge, în Ce ştiu cu adevărat, câteva corzi sensibile şi oferă sfaturi moralizatoare, asemenea autorilor de dezvoltare personală, dar, pe parcursul articolelor publicate în O, The Oprah Magazine, uită că scrie pentru cititori. Devine, pur şi simplu, un copil entuziasmat care ţine un jurnal intim în care notează toate faptele bune şi toţi prietenii făcuţi în acea zi. De ce nu i-am asculta sfatul? Dacă un om atât de discriminat de societate şi refuzat de nenumărate ori pentru culoare pielii a putut face atâtea, noi, cei privilegiaţi, de ce nu am da dublu?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Oprah Winfrey.

„Ştiu cu adevărat: călătoria ta începe cu alegerea de a te ridica, de a merge înainte şi de a trăi pe deplin.”

Cert este că Oprah doar îşi povesteşte viaţa: şi ea are probleme cu greutatea, şi ea a avut dezamăgiri în dragoste, nici ei nu îi ajungeau banii pentru pantofi şi nici ea nu a găsit o reţetă pentru succes sau o cale de a trişa. Ce ştiu cu adevărat este doar suma lecţiilor dobândite şi crede că toţi ar trebui să aibă „o carte cu revelaţii”, fie că avem în ea proverbe după care să ne ghidăm, fie că avem cicatrici.

🔥 CARTEA CE ŞTIU CU ADEVĂRAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Ce ştiu Cu Adevărat
Autor: Oprah Winfrey
An apariție : 2016
Editura: LIFESTYLE PUBLISHING
Nr. Pagini: 190
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.10.2016
Nota recenzorului: n/a

Avatar
Autor: Alexandru Niță
Redactor de 1806 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Alexandru Niță