Recenzie „Ce ştiu cu adevărat” de Oprah Winfrey

by | Oct 5, 2016 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CE ŞTIU CU ADEVĂRAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

opCartea Ce ştiu cu adevărat  a apărut după ce Oprah a primit o întrebare de la un reporter: „în legătură cu tine, viaţa ta, orice, totul…”, iar aceasta nu i-a putut răspunde. S-a decis să dezbată problemă prin şaisprezece ani de editoriale, ani în care a descoperit cu adevărat propria persoană.

Oprah Winfrey a fost moderatorul unui talk-show american care i-a purtat numele şi este, de asemenea, şi cea mai bogată femeie de culoare din lume. Deşi născută din întâmplare într-un stat în care populaţia de culoare nu avea drepturi, astăzi este printre cele mai influente femei din lume, însă nu acesta este scopul cărţii ei.

Iniţial, Oprah atinge, în Ce ştiu cu adevărat, câteva corzi sensibile şi oferă sfaturi moralizatoare, asemenea autorilor de dezvoltare personală, dar, pe parcursul articolelor publicate în O, The Oprah Magazine, uită că scrie pentru cititori. Devine, pur şi simplu, un copil entuziasmat care ţine un jurnal intim în care notează toate faptele bune şi toţi prietenii făcuţi în acea zi. De ce nu i-am asculta sfatul? Dacă un om atât de discriminat de societate şi refuzat de nenumărate ori pentru culoare pielii a putut face atâtea, noi, cei privilegiaţi, de ce nu am da dublu?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Oprah Winfrey

„Ştiu cu adevărat: călătoria ta începe cu alegerea de a te ridica, de a merge înainte şi de a trăi pe deplin.”

Cert este că Oprah doar îşi povesteşte viaţa: şi ea are probleme cu greutatea, şi ea a avut dezamăgiri în dragoste, nici ei nu îi ajungeau banii pentru pantofi şi nici ea nu a găsit o reţetă pentru succes sau o cale de a trişa. Ce ştiu cu adevărat este doar suma lecţiilor dobândite şi crede că toţi ar trebui să aibă „o carte cu revelaţii”, fie că avem în ea proverbe după care să ne ghidăm, fie că avem cicatrici.

🔥 CARTEA CE ŞTIU CU ADEVĂRAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Ce ştiu Cu Adevărat
Autor: Oprah Winfrey
An apariție : 2016
Editura: LIFESTYLE PUBLISHING
Nr. Pagini: 190
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.10.2016
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Alexandru Niță este redactor Booknation.ro de 1934 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Alexandru Niță aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments