🔥 CARTEA CODUL EMOȚIILOR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Dr. Bradley Nelson ne deschide orizontul și ne îndreaptă spre o ramură pe care nu mulți o au în vizor. ”Codul emoțiilor” este o carte diferită față de cele obișnuite din categoria ”dezvoltare personală”. Dezvoltarea personală se rezumă în mod cert pe sinele interior, pe autocunoaștere și evoluție. Cartea pe care Dr. Nelson ne-o aduce în prin – plan face referire la emoțiile rămase captive în corpul nostru; emoții care ne distrug pe zi ce trece.

Fie că vorbim despre teamă, furie, ură, inferioritate, gelozie, invidie s.a.m.d, toate au la bază același substrat, și anume, provocarea de energii negative care rămân în interior și ne ”macină” până când ajungem să afirmăm ”nu mai pot, am ajuns la capătul puterilor”.

Citind Codul emoțiilor, nu doar că vom conștientiza prezenta lor, ci vom încerca să luptăm pentru a le neutraliza / anihila.

Se spune că noi suntem făcuți din energie. Dacă ne privim palma, în mod normal, vedem pielea, cu tot cu riduri, amprente. Dacă privim la microscop vedem  șanțuri, ”dealuri și văi”, dar dacă mărim de 20.000 ori imaginea, vom vedea mii de celule. Să zicem că nu este suficient și vrem să privim mai mult, vom observa molecule, atomi, apoi nori de energie (protoni, neutroni, alte particule subatomice).

Ce a vrut Dr. Nelson să exprime cu acest experiment? Faptul că trupul și sufletul nu sunt separate. Noi, prin esență, vedem doar exteriorul obiectelor, dar fiecare lucru are la bază energia. (spun lucru deoarece încadrez și obiectele, nu doar ființele vii)

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Dr. Bradley Nelson.

Așa cum gândurile pozitive atrag de la sine energii pozitive, la fel se întâmplă și în cazul celor negative. Diferența este că emoțiile negative nu se rezumă doar la stadiul de ”gând”, ci iau amploare ajungând să ne distrugă psihic înainte să fim pe deplin conștienți.

Subconștientul nostru este o enigmă pe care nu o vom putea elucida prea curând. Dr. Nelson vine cu noi teorii care au la bază nu doar ”analizarea minții conștiente”, ci și ”înțelegerea minții subconștiente”. Toate aceste noțiuni sunt explicate practic pentru a ne relata într-un mod cât mai lejer fiecare descoperire, ca mai apoi, să ni se prezinte și metoda prin care putem să scăpăm de aceste energii negative.

Vom putea relaționa fără să preluăm din energiile celorlalți. Vom reuși să ”urcăm” încă o treaptă spre o evoluție lentă, dar sigură.

Recomand cu drag această carte.

🔥 CARTEA CODUL EMOȚIILOR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Codul Emoțiilor
Autor: Dr. Bradley Nelson
An apariție : 2012
Editura: ADEVĂR DIVIN
Nr. Pagini: 374
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Publicată la 4.02.2019
Nota recenzorului: 10/10
Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 440 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra