Recenzie „Conjugat la Feminin” de Simona Muscă

de | iul. 18, 2017 | Dezvoltare Personală, Divertisment, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CONJUGAT LA FEMININ PE Bookzone.ro

Întotdeauna o carte cu un mesaj puternic îmi rămâne mult timp întipărită în gând și preț de câteva zile îmi tot aduc aminte de anumite pasaje din aceasta pe care le pot folosi în viața de zi cu zi. O asemenea carte este Conjugat la Feminin, aparținând Simonei Muscă, o tânăra talentată care m-a uimit pur și simplu cu stilul ei sincer, degajat și foarte ancorat în realitate.

Consultând Wikipedia, am descoperit definiția dezvoltării personale ca fiind un cumul de activități și experiențe care au scopul final de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltare a talentelor și abilităților, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor fiecărei persoane. Trebuie să avem încredere în ceea ce zice Wikipedia și sincer, după ce am citit cartea Simonei, rândurile ei m-au ajutat enorm să bifez câteva puncte din aceasta definiție amplă.

În primul rând, „Conjugat la feminin” nu este doar o carte, ci o discuție lungă cu cea mai bună prietenă. Eu așa am considerat-o și pe măsură ce înaintam printre rânduri, realizam că această asociere este corectă. Stilul ei fluent și glumeț, face această „conversație” foarte plăcuta și nici nu realizezi când trece timpul. Am sesizat de multe ori o ironie fină, sau de alte ori mai insistentă, care accentuează anumite lucruri pe care deja le știam, dar culmea, de multe ori nu am avut curajul să le spun cu voce tare altora.

Viața este mult prea scurtă ca să nu ne jucăm!

Tratează pe rând multe subiecte, care la prima vedere pot fi uzuale, însă la o analiza mai profundă, vedem că adesea ne-am gândit și noi la aceste teme, însă am considerat că poate nimeni nu le acordă suficientă importanță. De la alegerea carierei, urmarea unei facultăți, întâmplări din cafenele, socializare pe Facebook, PR, business, antreprenoriat, la tipologii de femei, căsnicie, divorț și amante, Simona parcurge multe subiecte ce pentru unii par tabu, însa ea are curajul de a le expune într-o manieră proprie și să iți arate adevărul nu așa cum este el, ci cum consideră ea ca este. Sinceritatea ei mi-a plăcut nespus și modul de expunere original face această „discuție” să se scurgă ușor, ca apoi la final, să rămâi cu o experiență frumoasă și inedită, pe care dorești să o transmit mai departe.

Nu ești plătită pe ora. Ești plătită pentru valoarea pe care o aduci orei!

Recomand din suflet cartea Simonei, pentru curajul de care a dat dovada în a dezbate diferite subiecte și pentru asumarea lor în stilul propriu. În afara conținutului, cartea are un format foarte chic și vesel, colorat atât la exterior cât și la interior, caracterizând-o parcă pe Simona Muscă.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CONJUGAT LA FEMININ PE Bookzone.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Conjugat La Feminin
Autor: Simona Muscă
An apariție : 2017
Nr. Pagini: 190
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1603

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 2022 zile și a scris până acum 481 articole. Se află pe poziția 2 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments