Recenzie „Conjugat la Feminin” de Simona Muscă

de | iul. 18, 2017 | Dezvoltare Personală, Divertisment, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CONJUGAT LA FEMININ PE Bookzone.ro

Întotdeauna o carte cu un mesaj puternic îmi rămâne mult timp întipărită în gând și preț de câteva zile îmi tot aduc aminte de anumite pasaje din aceasta pe care le pot folosi în viața de zi cu zi. O asemenea carte este Conjugat la Feminin, aparținând Simonei Muscă, o tânăra talentată care m-a uimit pur și simplu cu stilul ei sincer, degajat și foarte ancorat în realitate.

Consultând Wikipedia, am descoperit definiția dezvoltării personale ca fiind un cumul de activități și experiențe care au scopul final de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltare a talentelor și abilităților, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor fiecărei persoane. Trebuie să avem încredere în ceea ce zice Wikipedia și sincer, după ce am citit cartea Simonei, rândurile ei m-au ajutat enorm să bifez câteva puncte din aceasta definiție amplă.

În primul rând, „Conjugat la feminin” nu este doar o carte, ci o discuție lungă cu cea mai bună prietenă. Eu așa am considerat-o și pe măsură ce înaintam printre rânduri, realizam că această asociere este corectă. Stilul ei fluent și glumeț, face această „conversație” foarte plăcuta și nici nu realizezi când trece timpul. Am sesizat de multe ori o ironie fină, sau de alte ori mai insistentă, care accentuează anumite lucruri pe care deja le știam, dar culmea, de multe ori nu am avut curajul să le spun cu voce tare altora.

Viața este mult prea scurtă ca să nu ne jucăm!

Tratează pe rând multe subiecte, care la prima vedere pot fi uzuale, însă la o analiza mai profundă, vedem că adesea ne-am gândit și noi la aceste teme, însă am considerat că poate nimeni nu le acordă suficientă importanță. De la alegerea carierei, urmarea unei facultăți, întâmplări din cafenele, socializare pe Facebook, PR, business, antreprenoriat, la tipologii de femei, căsnicie, divorț și amante, Simona parcurge multe subiecte ce pentru unii par tabu, însa ea are curajul de a le expune într-o manieră proprie și să iți arate adevărul nu așa cum este el, ci cum consideră ea ca este. Sinceritatea ei mi-a plăcut nespus și modul de expunere original face această „discuție” să se scurgă ușor, ca apoi la final, să rămâi cu o experiență frumoasă și inedită, pe care dorești să o transmit mai departe.

Nu ești plătită pe ora. Ești plătită pentru valoarea pe care o aduci orei!

Recomand din suflet cartea Simonei, pentru curajul de care a dat dovada în a dezbate diferite subiecte și pentru asumarea lor în stilul propriu. În afara conținutului, cartea are un format foarte chic și vesel, colorat atât la exterior cât și la interior, caracterizând-o parcă pe Simona Muscă.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CONJUGAT LA FEMININ PE Bookzone.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Conjugat La Feminin
Autor: Simona Muscă
An apariție : 2017
Editura: -
Nr. Pagini: 190
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.07.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Soarele de la miezul nopții” de Stephenie Meyer

Recenzie ”Soarele de la miezul nopții” de Stephenie Meyer

Twilight-povestea care a furat atâtea inimi Twilight este celebra poveste de dragoste dintre un vampir și o ființă umană. Când a apărut seria ce îi are ca protagoniști pe Bella Swan și pe Edward Cullen, nimeni nu s-ar fi gândit că vom avea parte și de Midnight Sun....

Recenzie „Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F.

Recenzie „Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F.

Un memoriu puternic publicat pentru prima dată în urmă cu 35 de ani în Germania (urmat de o o adaptare cinematografică în SUA), care nu arată nici un semn de greșeală sau zgârâietură auditivă în noua traducere De la Humanitas. Povestea Christianei F., o adolescentă...

Recenzie “Pânză de păianjen” de Cella Serghi

Recenzie “Pânză de păianjen” de Cella Serghi

Romanul debutează cu o bârfă aprins discutată de către toți: “Diana Slavu divorțează”. O fi vorba de o dezmățată și o frivolă (cum afirmă gurile rele)? Cine este această Diana Slavu care a încins spiritele și i-a pus pe toți pe bârfe? Romanul scoate în prim-plan...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1804 zile și a scris până acum 428 articole. Se află pe poziția 2 din 45 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments