Recenzie ,,Cum vorbim în public. Exerciții de oratorie” de Paciano Padron

Titlu: Cum Vorbim în Public. Exerciții De Oratorie
Autor: Paciano Padron
An apariție : 2012
Editura: Universitară
Nr. Pagini: 150
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 2.08.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA CUM VORBIM ÎN PUBLIC. EXERCIȚII DE ORATORIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

  A venit ziua aceea când trebuie să prezinți ceva în fața publicului, nu?

 Când îți auzi numele, un fior îți trece prin tot corpul, de parcă ai fi într-un castel bântuit și trebuie să deschizi o ușă secretă. Încerci să te motivezi, să te încurajezi, spunându-ți că totul va fi bine, dar, din cauza emoțiilor nu îți mai auzi nici măcar propriile gânduri.

 Încerci să bei niște apă, dar ajungi doar să te prefaci că ți-e sete, pentru că în realitate de-abia dacă poți înghiți din cauza nodului pe care îl simți în gât.

 Te apuci să vorbești. Nu îți mai recunoști propria voce. O percepi diferit din cauza emoțiilor, începi să tremuri ușor și arunci niște priviri nervoase unui personaj imaginar care ar fi trebuit să nu dea drumul la aerul condiționat (imaginar și el).

 P.S: Știm cu toții că nu din cauza aia tremuri, dar nu vom spune nimănui!

 Dacă îți dorești să captezi publicul și să nu pari ca acel duce din filmul cu Meg Ryan care ajunsese din trecut în viitor și era total paralel cu tot ce se întâmpla în jurul lui, te sfătuiesc să citești cartea lui Paciano Padron, Cum vorbim în public. Exerciții de oratorie.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Paciano Padron.

 Autorul este un consacrat profesor de oratorie care a inițiat propria metodologie de predare academică, bazată pe practici și exerciții. Dacă nu știai încă, o mulțime de cititori de pe continentul american au descoperit tainele oratoriei în lucrările semnate de profesorul Paciano!

 Foarte bine structurată, cartea îți explică într-un limbaj accesibil despre atitudinea oratorului eficace, expresia corporală, respirația abdominală, contact vizual, tipurile de oratorie etc.

 Oratorul nu trebuie să aibă o privire confuză. Dimpotrivă, ochii trebuie să-l conecteze pe vorbitor cu auditoriul[…] 55% din ceea ce transmitem ajunge prin intermediul ochilor, prin ceea ce vede și observă vorbitorul.

 Nu ai vrea să ajungi să vorbești cu atâta încredere în tine, întocmai precum oratorii tăi preferați? Nu ai vrea să primești ropote de aplauze după ce ai ținut un discurs? Ei bine, ai nevoie de această carte!

 Așadar, să comunicăm cu eficacitate este mai mult decât să vorbești în public. Este să motivăm și să convingem!

🔥 CARTEA CUM VORBIM ÎN PUBLIC. EXERCIȚII DE ORATORIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Explicațiile foarte bine puse la punct și exercițiile oratorice recomandate

Aspecte Negative:

Nu există.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.