Recenzie “Curajul de a reuși” de Ruben Gonzalez

by | Sep 29, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CURAJUL DE A REUȘI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

   Despre Luptă pentru visul tău scrisă tot de Ruben Gonzalez ți-am mai vorbit aici, așa că astăzi vreau să îți prezint Curajul de a reuși, o carte care îți demonstrează că poți ajunge un campion chiar dacă nimeni nu îți dă vreo șansă.

   Ruben Gonzalez este campion național la sanie și este de patru ori medaliat olimpic!

   Ei bine, probabil te gândești că a început de foarte tânăr, probabil încă de când era în scutece, dar nu, din contră chiar! Vârsta la care a început să se antreneze a fost cea de… 21 de ani!

   Am câteva vești pentru tine. Vei avea și zile mai proaste. Vei avea și săptămâni mai proaste, Vei avea și luni mai proaste. Din când în când, vei avea și câte un an mai prost. Mie mi s-a întâmplat. Am avut o perioadă de câțiva ani în care mi se părea că, indiferent cât de tare mă străduiesc, nimic nu-mi iese; perioade în care mă îndoiam de propriile-mi puteri și îmi puneam sub semnul întrebării capacitatea; perioade în care eram descurajat și nu îmi doream decât să renunț.

  Curajul de a reuși este o poveste incredibilă despre o persoană absolut obișnuită, dar care efectiv nu a putut renunța la dorința sa ascunsă. Astfel, Ruben ne prezintă în paginile acestei cărți experiențele sale olimpice, tocmai pentru ca noi să putem învăța cum să îmbinăm curajul, pasiunea și perseverența pentru a ne depăși limitele și pentru a atinge astfel obiective remarcabile.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Ruben Gonzalez

   Oamenii mărunți îi trag în jos pe cei ambițioși, fiindcă li se pare că este singura modalitate prin care ei înșiși pot apărea într-o lumină mai bună. Cei care sunt nesiguri pe ei se simt amenințați de fiecare dată când alții încearcă să facă ceva bun cu propriile vieți. Prin urmare, vor face tot ceea ce le stă în putință astfel încât să te facă să te simți inferior. Trebuie să te simți în largul tău atunci când ceilalți te ironizează, fiindcă în acele momente știi că ești pe drumul cel bun. Dacă nimeni nu te critică în vreun fel, atunci probabil că nici nu faci mare lucru.

    Așadar, ce mai stai? Găsește-ți Curajul de a reuși alături de Ruben Gonzalez!

 

Titlu: Curajul De A Reuși
Autor: Ruben Gonzalez
An apariție : 2012
Editura: AMALTEA
Nr. Pagini: 222
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Așteaptă-mă” de Elisabeth Naughton

Recenzie ”Așteaptă-mă” de Elisabeth Naughton

Pe Elisabeth Naughton am cunoscut-o prin intermediul seriei Casa Păcatelor. M-am îndrăgostit iremediabil de stilul ei de a scrie și am savurat fiecare carte din serie ca și cum ar fi fost ultima mea lectură. Urmează să scriu o recenzie și pentru această serie, însă...

Recenzie “181 de pagini cu povesti”

Recenzie “181 de pagini cu povesti”

Cum va spuneam și în alte recenzii la cărți cu povești, astăzi este foarte dificil să convingi nouă generație să citească o carte. Și asta nu doar datorită faptului că ei sunt mult mai atrași de imagini, de filme și de sunete decât de pagina clasică de hârtie a unei...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1186 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 151 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments