Recenzie ,,Curajul de a reuși” de Ruben Gonzalez

Titlu: Curajul De A Reuși
Autor: Ruben Gonzalez
An apariție : 2012
Editura: Amaltea
Nr. Pagini: 222
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 29.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

   Despre Luptă pentru visul tău scrisă tot de Ruben Gonzalez ți-am mai vorbit aici, așa că astăzi vreau să îți prezint Curajul de a reuși, o carte care îți demonstrează că poți ajunge un campion chiar dacă nimeni nu îți dă vreo șansă.

   Ruben Gonzalez este campion național la sanie și este de patru ori medaliat olimpic!

   Ei bine, probabil te gândești că a început de foarte tânăr, probabil încă de când era în scutece, dar nu, din contră chiar! Vârsta la care a început să se antreneze a fost cea de… 21 de ani!

   Am câteva vești pentru tine. Vei avea și zile mai proaste. Vei avea și săptămâni mai proaste, Vei avea și luni mai proaste. Din când în când, vei avea și câte un an mai prost. Mie mi s-a întâmplat. Am avut o perioadă de câțiva ani în care mi se părea că, indiferent cât de tare mă străduiesc, nimic nu-mi iese; perioade în care mă îndoiam de propriile-mi puteri și îmi puneam sub semnul întrebării capacitatea; perioade în care eram descurajat și nu îmi doream decât să renunț.

  Curajul de a reuși este o poveste incredibilă despre o persoană absolut obișnuită, dar care efectiv nu a putut renunța la dorința sa ascunsă. Astfel, Ruben ne prezintă în paginile acestei cărți experiențele sale olimpice, tocmai pentru ca noi să putem învăța cum să îmbinăm curajul, pasiunea și perseverența pentru a ne depăși limitele și pentru a atinge astfel obiective remarcabile.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Ruben Gonzalez.

   Oamenii mărunți îi trag în jos pe cei ambițioși, fiindcă li se pare că este singura modalitate prin care ei înșiși pot apărea într-o lumină mai bună. Cei care sunt nesiguri pe ei se simt amenințați de fiecare dată când alții încearcă să facă ceva bun cu propriile vieți. Prin urmare, vor face tot ceea ce le stă în putință astfel încât să te facă să te simți inferior. Trebuie să te simți în largul tău atunci când ceilalți te ironizează, fiindcă în acele momente știi că ești pe drumul cel bun. Dacă nimeni nu te critică în vreun fel, atunci probabil că nici nu faci mare lucru.

    Așadar, ce mai stai? Găsește-ți Curajul de a reuși alături de Ruben Gonzalez!

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.