Recenzie „Luptă pentru visul tău!” de Ruben Gonzalez

de | aug. 2, 2017 | Biografii, Dezvoltare Personală, Memorii, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LUPTĂ PENTRU VISUL TĂU! ARE REDUCERE PE:

    Oamenii considerați extraordinari nu s-au născut așa. Au ajuns să fie foarte buni ca urmare a faptului că au luat decizia de a-și urma visul și că au refuzat să renunțe.

    Un exemplu relevant în ceea ce privește câștigarea bătăliei pe care fiecare o ducem cu noi înșine este Ruben Gonzalez, autorul cărții ce poartă ca titlu unul dintre motto-urile mele preferate, în speță, Luptă pentru visul tău!

    Ruben Gonzalez nu a fost niciodată un sportiv înzestrat, așa cum ai fi tentat să crezi. Ce l-a diferențiat, însă, de ceilalți competitori a fost tocmai refuzul lui de a renunța la propriul vis. Cum altfel, în ciuda tuturor circumstanțelor, să concureze la Jocurile Olimpice de la Calgary și Vancouver și să ajungă să fie de patru ori medaliat olimpic?

    Când vei începe să citești această carte, vei avea senzația că te-ai teleportat în mijlocul poveștii. Vei simți emoția cu care Ruben îți oferă cele mai sincere sfaturi.

Dacă îți place recenzia cărții LUPTĂ PENTRU VISUL TĂU!, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Ruben Gonzalez

   Eu personal îmi imaginam în mod constant cum va fi momentul în care voi păși pe stadionul olimpic la ceremonia de deschidere. Puteam vedea mulțimea care aclama, steagurile și baloanele[…] Puteam simți lacrimile de bucurie care îmi curgeau pe față. Puteam simți cum mi se face pielea de găină pe mine din cauza emoției.

    Luptă pentru visul tău! este o carte ce trebuie să te însoțească atât când tu însuți ai nevoie să fii încurajat, cât și atunci când vrei să îi ajuți pe ceilalți să își îndeplinească propriile vise.

    Este povestea unui om, așa ca și tine, care poartă în suflet emoția unui vis. Acel vis care te face să ai un nod în gât când vorbești despre el, care îți inundă ochii cu o strălucire pe care nu ai mai întâlnit-o. Este povestea eternei bătălii între ceea ce simți și vrei și ceea ce așteaptă alții de la tine să faci. Este povestea unui duel între asumarea visului și ignorarea lui. Este povestea lui Ruben, dar este și povestea ta.

    Cred că Dumnezeu ne pune un vis direct în suflet, oferindu-ne toate darurile, talentele și resursele de care avem nevoie ca să ne și îndeplinim acel vis. De noi depinde însă, să credem în propriile forțe și să acționăm într-un fel sau altul[…] Persoana în care te transformi în urma acestei lupte este cadoul pe care tu însuți i-l faci înapoi lui Dumnezeu.

    Și totuși, întrebarea mea este…te mai joci de-a v-ați ascunselea cu visul tău sau accepți că ai fost descoperit?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LUPTĂ PENTRU VISUL TĂU! CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: LUPTĂ PENTRU VISUL TĂU!
Autor: Ruben Gonzalez
An apariție : 2015
Editura: AMALTEA
Nr. Pagini: 160
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1587

Alte recenzii de la Ruben Gonzalez:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Doamna Harris cucerește New Yorkul” de Paul Gallico

Recenzie ”Doamna Harris cucerește New Yorkul” de Paul Gallico

            După cum v-am mai povestit, Doamna Harris este văduvă de douăzeci de ani, fără urmași; a avut o căsnicie trainică și liniștită, și-a iubit și respectat bărbatul și a fost la rândul ei iubită, dar la moartea acestuia s-a trezit că din pensia de văduvă nu-și...

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1961 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments