Recenzie “Dacă nu-ți iese din prima, citește această carte!” de David P. Schloss

by | Aug 17, 2017 | Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DACĂ NU-ȚI IESE DIN PRIMA CITEȘTE ACEASTĂ CARTE! ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Existența noastră se derulează într-un ritm mult prea rapid. De aceea, nevoia de a selecta informațiile și de a determina ce este util și important pentru noi este din ce în ce mai acută. Cartea de față a fost scrisă într-un format ușor de citit pentru a transmite maximum de informație într-un timp cât mai scurt și de a da posibilitatea cititorului de a profita de beneficiile ei aplicând imediat ceea ce află.

    Cartea lui David P. Schloss, intitulată Dacă nu-ți iese din prima, citește această carte! are ca obiectiv schimbarea modului de gândire al celui care o citește, astfel încât acesta să reușească să aducă mai multe beneficii de durată vieții sale.

   În concepția lui Schloss, un autor de prestigiu în domeniul de dezvoltare personală, există mai multe tipuri de cititori: unii doar ciugulesc, adică citesc un pic, apoi renunță pentru a se întoarce la carte mai târziu și a citi încă un pic, apoi sunt cititorii moderați care nu se grăbesc niciodată și cei care pur și simplu citesc cartea dintr-o sorbire. Ar mai fi și cei care preferă gustările dese, cărora le face plăcere să recitească anumite pasaje pentru a le reține mai bine și a se reenergiza.

   Indiferent de ce tip de cititor ești, cartea lui David P. Schloss este, din punctul meu de vedere, o lectură obligatorie pentru a descoperi ce anume gânduri și idei ar trebui schimbate pentru a ajunge la nivelul pe care ți-l dorești.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de David P. Schloss

Copiii sunt cei de la care putem învăța. Ei sunt visători prin natura lor. Cu cât ne maturizăm, cu atât pierdem mai mult din abilitatea de a visa. Și cu cât visăm mai puțin, cu atât viața noastră devine mai golită de sens. A redeveni un visător reprezintă primul pas pe care-l poți face spre o viață împlinită. Nu este niciodată prea târziu să devii visător!

 

🔥 CARTEA DACĂ NU-ȚI IESE DIN PRIMA CITEȘTE ACEASTĂ CARTE! ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Dacă Nu-ți Iese Din Prima Citește Această Carte!
Autor: David P. Schloss
An apariție : 2009
Editura: BUSINESSTECH
Nr. Pagini: 93
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.08.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1117 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments