Recenzie ,,Scapă din capcana negativismului” de David P. Schloss

Titlu: Scapă Din Capcana Negativismului
Autor: David P. Schloss
An apariție : 2007
Editura: Business Tech
Nr. Pagini: 112
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 27.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie ,,Scapă din capcana negativismului” de David P. Schloss
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI SCAPĂ DIN CAPCANA NEGATIVISMULUI PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Scapă din capcana negativismului de David P. Schloss nu se încadrează în categoria: alte cărți de dezvoltare personală! De ce? Răspunsul este simplu! Pentru că nu este genul de carte care să te plimbe de la o pagină la alta fără să îți spună realmente ce să faci și ce să nu faci! Din contră! Cartea îți oferă niște sugestii mai mult decât pertinente pentru a ieși învingător pe toate planurile, atât material, cât și spiritual.

    Cei mai mulți oameni își petrec întreaga viață dorindu-și câte ceva. Când sunt tineri își doresc să fie în vârstă. Când sunt bătrâni, își doresc să fie tineri. Când este luni își doresc să vină vineri. Unii oameni nu sunt niciodată mulțumiți cu prezentul. Tu învață să îți placă ceea ce ești, dorește-ți mai mult, începe planificarea obiectivelor și acționează pentru îndeplinirea lor.

   Nu este sub nicio formă genul de carte lungă, plictisitoare, pe care de abia aștepți să o arunci undeva într-un colț uitat al camerei. Are 100 și ceva de pagini, deci o vei putea parcurge și reparcurge ori de câte ori simți nevoia să îți reamintești ce scrie acolo sau ori de câte ori ai nevoia să te relaxezi.

   Ceea ce scrie în lucrare este foarte ușor de înțeles, tocmai pentru că obiectivul ei principal este acela ca oamenii să poată aplica principiile conținute de îndată ce au terminat-o de citit.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de David P. Schloss.

Amânarea reprezintă unul dintre cele mai mari obstacole în calea obținerii succesului visat. Oamenii care tot spun că vor face tot felul de lucruri cândva într-o bună zi, nu le vor face cu siguranță niciodată. Motivele? Încercarea de a urma calea minimei rezistențe, lipsa unei direcții de urmat, teama, lipsa de informație etc.

   Așadar, dacă îți dorești să faci o schimbare radicală în viața ta nu trebuie să aștepți un anumit moment, ci trebuie să acționezi încă de pe acum! Cum poți face asta? Informându-te! Cartea lui David P. Schloss este un bun început!

ACUM GĂSEȘTI SCAPĂ DIN CAPCANA NEGATIVISMULUI PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.