Fascinanta serie After, actualul fenomen al internetului, a cucerit un număr impresionant de cititori, având 1,2 miliarde de lecturi pe Wattpad. Ținând cont de populația Pământului (care cuprinde 7,3 miliarde ), After a strâns un număr uimitor.

E dificil să te hotărăşti să achiziționezi seria After. Personal, am oscilat între a cumpăra sau nu această serie datorită faptului că părerile împărțite mă zăpăceau. Auzeam ba că e clişeică şi prost scrisă, ba că e senzațională. În acea perioadă seria nu costa mult deci nu aveam de pierdut, aşa că am decis să o comand şi să-mi formez propria părere.

De când am luat primul volum în mână, m-am deconectat de viața mea şi am fost trasă ca printr-un portal îl lumea cărții, colegiul. Am îndrăgit-o pe Tessa de la primele pagini, până la sfârşit. Nu ştiu de ce m-am îndrăgostit şi de Hardin, deşi se purta grosolan în primul volum, probabil pentru că e şarmant. Deşi face pe durul, în spatele replicilor grosolane şi a neobrăzării lui se ascunde un băiat foarte inteligent, cu note bune şi talent în literatură.

Povestea dintre frumoasa blondă şi rebelul cu bocancii grei este ieşită din topică. Deşi majoritatea poveşilor de pe Wattpad se bazează pe dragostea dintre un bad-boy şi o fată cuminte, deobicei virgină, eminentă şi timidă, aceasta este la fel dar diferită, sună ciudat dar e adevărat.   😛

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

Pentru că o iubeşe, Hardin face tot posibilul să se schimbe, iar ea îl iartă de fiecare dată, încercând să-l scoată din oceanul nesfârşit în care pluteşte băiatul fără să se afunde şi ea. O iubire imperfectă, toxică, otrăvită cu gelozie şi minciună. O iubire reală. Tessa nu poate trăi fără Hardin, Hardin nu poate trăi fără Tessa. Pentru ei timpul s-a împărțit în două: timpul petrecut împreună şi timpul petrecut aşteptând să fie împreună.Interesant mi se pare că deşi s-au certat şi despărțit, cei doi nu s-au înşelat.

Povestea lor ia naşere dintr-un pariu de a-i fura inocența Theresei. Cum poate să iasă ceva frumos din ceva meschin şi crud? Uite că e posibil, în dragoste totul e posibil.

Recenzia a fost scrisă de mine, Lena, şi sper că v-a plăcut After cum mi-a plăcut şi mie. Până data viitoare, nu uitați: niciodată nu evitați să citiți o carte din cauza părerilor celorlalți. Fiecare carte merită o şansă. Pe curând! 😉

Titlu: After
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 638
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut că e o carte care nu-ți dă drumul până nu o termini

Aspecte Negative:

Nu mi-a plăcut faptul că volumul patru este scris pe fugă, autoare repezind maxim evenimentele.

Avatar
Autor: Comunitatea Booknation.ro
Redactor de 1796 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro