Recenzie ”De vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dezvoltare Personală, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DE VORBĂ CU EMMA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: De vorbă cu Emma

Autor: Vitali Cipileaga

Anul publicării: 2015

Categoria: Dezvoltare personală

Număr pagini: 150

Editura: Bestseller

De vorbă cu Emma este o carte de dezvoltare personală, un roman în care orice om se poate regăsi și poate empatiza foarte bine cu Emma, dacă este femeie și cu Greg, dacă este bărbat. Cartea poate fi citită atât de bărbați, cât și de femei, ambii având foarte multe de învățat despre iubire și despre ceea ce gândește partenerul său.

Emma se teme că va rămâne singură, vrea să-l facă pe Greg să se simtă bine, să nu o părăsească. Protagonista caută răspunsuri la foarte multe întrebări, iar Greg o ajută să le găsească, fiind bărbatul în care ea are cea mai mare încredere, lângă care a trăit atât de multe încât nu ar mai putea să-l lase niciodată.

Această carte te face să-ți deschizi drumul spre sufletul tău, să-ți recunoști anumite greșeli, să te pui în locul partenerului tău, să-ți găsești iubirea pe care probabil ți-ai îngropat-o undeva în suflet când ai trecut peste despărțire grea.


“Vrei o relaţie bună? Fii bun. Vrei un partener care să te susţină? Susţine şi tu. Într-o relaţie, reciprocitatea nu are limite.”

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Vitali Cipileaga

Acesta este citatul care mie mi-a plăcut foarte mult din această carte. M-a pus pe gânduri și m-am întrebat dacă Emma chiar are dreptate, și DA, AM REALIZAT CĂ ARE FOARTE MULTĂ DREPTATE.


”Fii tu în primul rând persoana potrivită. Dacă nu eşti,tinde să fii.

Dacă greşeşti, recunoaşte. Dacă nu ştii, întreabă. Dacă vezi că se rupe, ia şi îndreaptă. Uneşte. Vorbeşte. Construieşte.

 Ascultă. Repară. 

Fă ceva şi asta se referă la ambii. Este greu să oferi? Să devii un bun prieten?

 Să ai mai multă răbdare? Să fii mai bun? Să zâmbeşti mai des?

 Să oferi devotament? Să ierţi când trebuie? Să ceri iertare?

 Dacă vrei o reţetă bună, nu trebuie decât să le uneşti pe toate în acelaşi întreg, pe care unii fericiţi îl numesc relaţie.”


Vă recomand cu mare drag această carte, indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie, aveți ce învăța din povestea de viața a Emmei, puteți empatiza cu ușurință cu ea și vă puteți găsi liniștea interioară, pe care, probabil, o căutați de ceva timp.

Titlu: De Vorbă Cu Emma
Autor: Vitali Cipileaga
An apariție : 2015
Editura: BESTSELLER
Nr. Pagini: 190
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 159 zile și a scris până acum 62 articole. Se află pe poziția 21 din 149 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments